Obavijesti

News

Komentari 219

Kaos! Mlada učiteljica spavala s učenikom: 'Od muža se razvela jer je imao čudne sklonosti'

Kaos! Mlada učiteljica spavala s učenikom: 'Od muža se razvela jer je imao čudne sklonosti'
5

MISSOURI U školu je dolazila u majicama koje su otkrivale trbuh te u tajicama koje su isticale tijelo. Dječakov otac je sve znao. Svjedok je ispričao da se razvela jer je suprug bio ograničen samo na jedno područje

VIDEO

Policija je u Teksasu u petak uhitila 26-godišnju učiteljicu matematike Hailey Clifton-Carmack, za koju vjeruju da je bila u bijegu iz Missourija kad je saznala da su izdali nalog za njezino uhićenje. Sumnjiče je da je silovala maloljetnika. 

Od bivšeg se rastala zbog bizarnih detalja u krevetu, više o tome OVDJE.

Kako je objavio New York Post, predatorica je zavela 16-godišnjeg učenika u školi u kojoj je predavala, a njegovi prijatelji čuvali su stražu dok su oni imali odnose u učionici usred sata!

U nevjerojatnom preokretu uhićen je i dječakov otac koji je znao da mu sin ima aferu s učiteljicom i nije učinio ništa.

Sve je prijavio jedan od učenika u prosincu 2023. godine, a škola je odmah kontaktirala policiju. Dječak je policajcima pokazao fotografije njegovog kolege iz škole koji je imao tragove na leđima i rekao je da su to tragovi učiteljičinih noktiju.

- Ona je i ranije imala problema sa školom jer su smatrali da je prebliska s učenicima - rekao je.

Ravnateljica misteriozno dala ostavku. Onda su otkrili zašto. Tinejdžera je dirala i u učionici!
Ravnateljica misteriozno dala ostavku. Onda su otkrili zašto. Tinejdžera je dirala i u učionici!

'Htio je samo od iza'

Kako piše u dokumentima optužbe, friško razvedena majka dvoje djece često je u školu nosila majice koje su joj otkrivale trbuh i uske tajice u kojima je naglašavala tijelo. Svjedok je, kako piše u dokukmentima, rekao kako je ona pokrenula razvod upravo zbog dječaka s kojim je bila i da joj je bilo dosta supruga koji je stalno htio odostraga. 

Kad su je prvi put policajci suočili s optužbama, tvrdila je da nikad nije imala odnose s učenicima. Zaplijenili su joj mobitel, ali nisu ga mogli otvoriti dok ne dobiju nalog. Kad je stigao nalog, u njemu su pronašli prepiske s učenikom koje dokazuju da su ipak imali aferu. Kad su stigli u Missouri ponovno je ispitati, nije je više bilo. Susjedi su rekli kako je otišla živjeti kod obitelji u Teksas.

Tamo su je i pronašli i odveli u pritvor, a sudac je odredio jamčevinu od 250.000 dolara. U šokantnom nastavku priče uhićen je i dječakov otac Mark Creighton koji je znao za cijelu aferu.

Optužili su ga za zanemarivanje i ugrožavanje djeteta.

- Rekli smo mu za sve, a on je rekao da zna da mu sin ima aferu s učiteljicom i da su drugi učenici čuvali stražu dok su oni imali odnose u učionici - ispričao je drugi svjedok, a u sudskim dokumentima piše kako je otac čak dopustio učiteljici da dolazi kod njih doma.

Kad mu je sinov prijatelj rekao da će sve prijaviti, otac je rekao da će lagati ako treba i da je bolje da bude ovako, nego da mu to sin radi iza leđa.

I on je u pritvoru, a jamčevina je 50.000 dolara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 219
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije