News

Komentari 61

Imao više od 1 promila: Autom naletio na mladića i usmrtio ga

Imao više od 1 promila: Autom naletio na mladića i usmrtio ga

Vozač (23) u mjestu Vrbica nešto prije ponoći naletio je na mladića koji je hodao uz kolnik, na mjestu gdje je izrađen i pločnik. Na mjestu ga je usmrtio. Osim što nije prilagodio brzinu, vozač je bio i pijan

Mladić (20) poginuo je noćas oko ponoći u naletu automobila kod Đakova.

Kako se doznaje iz PU osječko-baranjske, na pješaka je oko 23.50 sati autom u mjestu Vrbica naletio vozač (23) koji nije prilagodio brzinu te je u Kešinačkoj ulici udario u pješaka koji se kretoa kolnikom na mjestu gdje ima izgrađen i pločnik. Mladi pješka smrtno je stradao na mjestu nesreće. 

Očevid je obavio županijski državni odvjetnik, a vozaču su na mjestu nesreće izmjerili nešto više od 1 promila alkohola te su ga uhitili.

Tijelo preminulog pješaka prevezeno je u KBC Osijek radi obdukcije.

Kako nam je rekao Zoran Kon, glasnogovornik PU osječko-baranjske, s današnjim danom na cestama u županiji imaju sedam poginulih u ovoj godini, što je identično kao i u istom razdoblju prošle godine. 

Najavili su kako će i tijekom današnjeg dana provoditi pojačane mjere kontrole vozača na četiri najopasnije ubojice u prometu - alkohol, brzinu, korištenje mobitela i nekorištenje pojasa.

Najčitaniji članci