News

Komentari 9

Valjevo tuguje: Troje mladih poginulo u sudaru s kamionom, djevojka u krilu držala psića

Valjevo tuguje: Troje mladih poginulo u sudaru s kamionom, djevojka u krilu držala psića

Svi putnici u automobilu poginuli su na licu mjesta. Riječ je o vozaču A. N. (20) iz Osečine, djevojci I. M. (20) iz Valjeva koja je sjedila na mjestu suvozača i još jednom mladiću P. O. (21)

Teška prometna nesreća odnijela je tri mlada života u Srbiji. Do nesreće je došlo na cesti Šabac - Valjevo kod mjesta Draginje kada se vozač automobila Peugeot 307 valjevskih registracijskih oznaka izgubio je kontrolu i prešao u suprotnu traku kojom se u tom trenutku kretalo teretno vozilo, prenosi Telegraf.

Svi putnici u automobilu poginuli su na licu mjesta. Riječ je o vozaču A. N. (20) iz Osečine, djevojci I. M. (20) iz Valjeva koja je sjedila na mjestu suvozača i još jednom mladiću P. O. (21).

Prema neslužbenim informacijama, vozač je bio vezan dok ostalih dvoje putnika nisu koristili pojas. Djevojka je u krilu držala psa koji je također stradao u ovoj teškoj nesreći, piše Blic.

Nažalost u Srbiji je i jučer četvero mladih poginulo u prometnoj nesreći na cesti Novi Pazar - Ribariće, u mjestu Lukare blizu Novog Pazara.

Najčitaniji članci