Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
222 komentara

Fra Igor vratio se kući, bratu je rekao da ne želi biti svećenik

Fra Igor iz Slavonskog Broda, koji je svećeničku dužnost obavljao u Župi Hrastovica kraj Petrinje, nestao je još u srijedu. Bio je u hotelu. Bratu je rekao kako više ne želi biti svećenik

Foto: Radio Banovina
222 komentara

Fra Igor Barišić koji je nestao prije pet dana na području Hrastovice kod Petrinje vratio se u obiteljsku kuću u Slavonskom Brodu, potvrdio nam je njegov brat. Rekao je kako je brat ovih nekoliko dana proveo u jednome hotelu gdje je razmišljao o svećeničkom pozivu.

Odlučio je kako više ne želi biti svećenik, rekao nam je njegov brat Zdenko, ali nije mu naveo razloge zbog kojih se na to odlučio.

Brat nam je rekao i kako je presretan što je ishod potrage pozitivan jer su strahovali da mu se nešto nije dogodilo. Kaže da Igor nikad nije ranije ovako odlazio. 

POTRAGA KOD PETRINJE Nestao je svećenik: 'Nek ’je sa ženom, samo da je živ...'

Glasnogovornik PU sisačko-moslavačke Dario Kačmarčik na pitanje kako je svećenik, rekao je kako ne zna i da se nada da je dobro, pišu Vijesti.hr

Svećenikov nestanak prijavio je svećenik iz  Iloka koji ga je trebao doći zamijeniti uz Hrastovici. Mladi fratar se nije javljao nekoliko dana i svećenik je prijavio njegov nestanak jer baš nitko od župljana nije znao gdje se fra Igor nalazi. Ni njegova obitelj u Slavonskom Brodu nije znala gdje bi mogao biti.

- Razgovarajući sa mnom nikad nije pokazivao sklonost prema nekoj ženi, mada bismo sad mi u obitelji voljeli da je to u pitanju, samo neka je živ. Ne preostaje nam ništa drugo nego da čekamo da nam se moj brat javi – rekao je jučer Zdenko Barišić.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message