Obavijesti

News

Komentari 0

Tražili ga više dana, mrtvog Giuliana našao je član obitelji

Podsjetimo, Codana je nestao je u nedjelju 15. rujna kada je oko 15 sati otišao plivati u neposrednoj blizini jednog autokampa na području Tara kraj Poreča i više se nije vratio.

VIDEO

Nakon intenzivne potrage, nažalost pronađeno je mrtvo tijelo 58-godišnjeg Giuliana Codana rođenog u Poreču, ali koji je imao i talijansko državljanstvo i živio u Trstu, u Ulici Via del Collo, potvrdila je PU istarska.

Beživotno tijelo pronađeno je u četvrtak u uvali Santa Marina oko 14,40 sati, a kako neslužbeno doznajemo pronašao ga član njegove obitelji.

Preliminarnim pregledom mrtvozornika i kasnijom obdukcijom nisu uočene naznake nasilne smrti.

Podsjetimo, Codana je nestao je u nedjelju 15. rujna kada je oko 15 sati otišao plivati u neposrednoj blizini jednog autokampa na području Tara kraj Poreča i više se nije vratio. U potragu za njime uključila se Lučka kapetanija koja je svojim plovilom patrolirala morem češljajući teren od obale Tara prema Poreču i Novigradu u nadi da će možda ga pronaći, a to isto su na kopnu činili i pripadnici Dobrovoljnih vatrogasnih društava Lampo iz Tara i Plamen iz Višnjana. Pregledavala se svaka uvala, veće kamene gromade uz obalu, a na onim nepristupačnim dijelovima gdje se rijeka Mirna ulijeva u more, koristio i dron ne bi li ga uočili iz zraka.

Potraga tada nije dala rezultate, pa su mnogi smatrali da je kao u slučaju kada je pokraj Vrsara ljetos nestao slovenski vozač vodenog skutera, i Codanu snažne struje možda udaljile desetak milja daleko od obale. Nakon četiri dana se od pretraživanja velikog područja odustalo, a onda je naprosto njegovo tijelo isplivalo na površinu i to upravo tamo gdje je otprilike i krenuo plivati, a gdje, sudbina je valjda htjela, pronašao ga njegov stric.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.