Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

'Nisam znao za prepisku, a o autorima Lexa nije se govorilo'

Rekao je kako nije znao za mail prepisku te dodao kako se u Vladi govorilo o lex Agrokoru ali se ne sjeća da je bilo govora o autorima zakona...

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
12 komentara

Ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je u ponedjeljak, upitan misli li da potpredsjednica Vlade ministrice gospodarstva Martina Dalić treba otići iz Vlade, kako to ovisi o analizi mailova te da oko toga ne želi prejudicirati.

"Ovisno o analizi mailova  i ovog za što je se tereti. Ne mogu prejudicirati i unaprijed reći dali treba ili ne treba otići", izjavio je Kujundžić tijekom potpisivanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda u Ministarstvu zdravstva.

'SAD SAM ZAPLAKAO' Novi mailovi: 'Plenković znao sve što je Martina Dalić slala'

Rekao je kako nije znao za mail prepisku te dodao kako se u Vladi govorilo o lex Agrokoru, ali se ne sjeća da je bilo govora o autorima zakona.

Ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić nije želio odgovarati na pitanje vezano uz aferu s mailovima ministrice Dalić.

DALIJA OREŠKOVIĆ ZA 24SATA: Afera e-mailovi: 'U toj priči nije kriva samo Martina Dalić'

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković izjavio je u nedjelju kako će, vezano uz mail komunikaciju potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić s konzultantima i odvjetnicima koji su radili na lex Agrokoru, rasvijetliti sva pitanja do kraja, a ako nešto nije bilo dobro, tražit će odgovornost.

RUKA RUKU MIJE IDEŠ! Ministricu Martinu Dalić će istraživati njezin prijatelj?!

"Ukoliko nešto nije bilo dobro tražit ćemo odgovornost i ispravit ćemo pogreške, ako ih je bilo", izjavio je premijer Plenković novinarima upitan šteti li politički potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva vladi i HDZ-u.

Tema: Afera mailovi

Možda vas zanima i ovo:
Message