Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

'Trebali su i Davidove prijatelje poslati u zatvor, na 2 godine...'

Nedavno je bila godišnjica Kristina ubojstva. Ti mi dani teško padaju. I sad 28. ožujka će joj biti rođendan...isto teško pada, sve mi teško pada - Uskrs, Božić, Nova godina, kaže majka

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
105 komentara

Majka Kristine Krupljan, djevojke koju je brutalno ubio njezin bivši dečko David Komšić, komentirala je, po izlasku iz sudnice, današnju presudu za otmicu i napad na Kristinu koji je David, zajedno s troje prijatelja, izveo tri mjeseca prije nego je ubio djevojku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

David je dobio godinu i pol dana zatvora, a njegovi prijatelji uvjetne kazne. 

- Trebali su svi u zatvor. Očekivala sam da će Komšić dobiti dvije godine i četiri mjeseca, a ostali po dvije godine. Ovih godinu i pol za Komšića je malo. Sud je njihove godine uzeo kao olakotnu okolnost, ali to mene uopće ne zanima. Nisu im trebali suditi kao mlađim punoljetnicima. Usvojili su naš odštetni zahtjev jer šteta je bila na autu, mobitel su joj uzeli tako da, dobro da su i to usvojili, kaže Vesna Krupljan i dodaje da će se u vezi žalbe konzultirati s odvjetnikom.

-Što se Komšića i prijatelja tiče, od njih će se vjerojatno nešto žaliti. Nedavno je bila godišnjica Kristina ubojstva. Ti mi dani teško padaju. I sad 28. ožujka će joj biti rođendan...isto teško pada, sve mi teško pada - Uskrs, Božić, Nova godina...na takav način to napraviti, to mi ne ide u glavu. 

Nastavlja se suđenje Davidu KomÅ¡iću za premlaćivanje Kristine Krupljan UBIO KRISTINU TRI MJESECA POSLIJE Nova presuda Davidu Komšiću: Za napad dobio još godinu i pol

Kristinina majka rekla je kako će, ako Komšiću smanje presudu za ubojstvo, ona uložiti žalbu.

Podsjetimo, David Komšić i njegovi prijatelji Arjan i Armend Rexhepi te Filip Filipović krivi su zbog otmice i napada na Kristinu Krupljan, tri mjeseca prije njezina ubojstva. Osuđeni su za kaznena djela protiv slobode i protiv imovine. 

David Komšić dobio je godinu i pol dana zatvora. Ostali su dobili uvjetne kazne, a kao olakotna okolnost uzeto je to što su u vrijeme otmice i napada na Kristinu bili tek napunili 21 godinu, te da su bili dobri prijatelji s Davidom i vjerojatno pod njegovim utjecajem. 

Možda vas zanima i ovo:
Message