Obavijesti

News

Komentari 51

Trgao rampe: Policija je lovila lopova od Zagreba do Slovenije

Trgao  rampe: Policija je lovila lopova od Zagreba do Slovenije
4

Filmska potjera: Iz trgovine u Maksimiru uzeo je, prema procjeni vlasnice, bunde, krznate kapute, kožne cipele i torbe vrijedne oko 30.000 kuna. Tijekom bijega počinio je desetke prometnih prekršaja

VIDEO

Buka i lom stakla probudili su u utorak oko 3.30 sati stanara u zagrebačkom naselju Maksimir.

Otišao je provjeriti što se zbiva i ugledao razbijeno staklo na trgovini rabljenom odjećom Ines u Ulici Ferde Livadića. Ispred trgovine je bio crni Mercedes zagrebačkih registracija razbijenog prednjeg dijela. U prvi tren pomišlja da je počinitelj automobilom razbio izlog pa ušao unutra. Odmah zove policiju. Policajci, koji su došli na teren, zatekli su provalnika kako bježi. Traže pojačanje i nastavljaju slijediti sumnjivca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Razbojnika lovili po A2: Sletio s autoceste i zabio se u ogradu Više na http://bit.ly/2zVtoRB Reporter: Helena Tkalčević

Posted by 24sata on 21. studenoga 2017

Morat će ga slijediti 70 kilometara prema zapadu, kroz grad, a potom i autocestom A2 sve do Đurmanca kraj Krapine.

Tijekom bijega počinio je desetke prometnih prekršaja, a u potjeru za njim uključilo se više od deset policijskih vozila.

Ubrzo su utvrdili da je nezakonito ušao u Hrvatsku večer prije. Naime, oko 23 sata policajci na Bregani dojavili su kolegama o crnome Mercedesu talijanskih registracija koji se nije zaustavio na kontroli, nego je samo prošao granicu. Potom je do 3.30 sati, kad su ga zatekli u provali, negdje nabavio zagrebačke registracije koje je stavio preko talijanskih.

Iz trgovine rabljenom odjećom uzeo je, prema gruboj procjeni vlasnice, bunde, krznate kapute, kožne cipele i torbe vrijedne oko 30.000 kuna.

- Pokupio je sve iz izloga osim jedne crvene haljine koja je bila na lutki. Dobro je da ga je policija pronašla pa će šteta biti manja - rekla nam je vlasnica. O provalniku ne zna ništa, osim da je stranac. Otkrila nam je i da je to već treći put da su lopovi ispraznili njezinu trgovinu.     

 1. Ušao na Bregani - 23 sata, ponedjeljak. Muškarac u crnome Mercedesu talijanskih registracija bez zaustavljanja iz Slovenije ulazi u Hrvatsku na graničnom prijelazu Bregana. Dojava o sumnjivu vozilu koje je probilo rampu ide u eter svim policajcima na terenu. 

Sllovenija

2. provalio u trgovinu - Oko 3.30 sati zagrebačka policija dobiva dojavu o provali u trgovinu rabljenom odjećom u Livadićevoj ulici u Maksimiru. Dolaze na mjesto događaja, a počinitelj s hrpom bundi iz izloga počinje bježati u crnome Mercedesu, ovaj put sa zagrebačkim registracijama.     

3. probio rampu - Bjegunac juri prema zapadu dok ga prati i pokušava zaustaviti sve više policijskih vozila. U potjeri za njim sudjelovalo je desetak patrola. Ipak, uspijeva doći do naplatnih kućica Zaprešić, gdje opet trga rampu i ulazi na autocestu A2 Zagreb - Macelj.     

4. napokon 
ga uhitili - Iako mu je Mercedes razbijen i s njega otpadaju dijelovi, juri autocestom u nadi da će se uspjeti nekako domoći Slovenije. Gotovo pred ciljem, kraj izlaza za Đurmanec, nakon 70 kilometara jurnjave napokon zaustavlja auto te ga policajci privode i vode u Zagreb.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke
PENAVA 'NA IZVOL'TE'

Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke

Plus+ Ako je Penava spreman uzeti sve što mu Plenković ponudi, u zamjenu za Pupovčev “skalp”, onda imamo vladu