News

Komentari 0

Tuga u Šarengradu, velik broj mještana oprostio se od ubijene Blaženke: 'Nije zaslužila ovo'

Tuga u Šarengradu, velik broj mještana oprostio se od ubijene Blaženke: 'Nije zaslužila ovo'

U mnoštvu vijenaca kojima su se, rodbina i prijatelji oprostili od Blaženke, jedan je i na kojemu piše 'Posljednji pozdrav od supruga i sina'

Obitelj i mještani Šarengrada oprostili su se u utorak od tragično preminule Blaženke Divljaković (57). Sudeći po broju vijenaca koji se nalaze na grobu ubijene žene, mnogi žale za Blaženkom. Mještani su za susjedu imali samo riječi hvale, smatrali su da nije nikako zaslužila umrijeti na takav način.

Govorili su nam i kako je dugo šutjela o zlostavljanju sinova koji su ju na kraju hladnokrvno ubili. U mnoštvu vijenaca kojima su se, rodbina i prijatelji oprostili od Blaženke, jedan je i na kojemu piše 'Posljednji pozdrav od supruga i sina'.

Podsjetimo, Igor (27) i Renato (34) Divljaković prošlog četvrtka vratili su se u Šarengrad s mora gdje su navodno radili u Crikvenici. Pretpostavlja se da su se u jednom trenu posvađali tu su dvojica sinova, majku metalnim predmetom, navodno pajserom, udarali po glavi i tijelu i zatukli je do smrti.

Najmlađi sin, Igor, od ranije je poznat policiji zbog nasilnog ponašanja, a mještani su potvrdili i kako je prije šest mjeseci mladić zapalio gornji kat obiteljske kuće, a kada su došli na sud, majka i otac, Blaženka i Ivica, molili su suca da sina zatvore.

- Bio je nasilan i ranije, roditelji su nakon što je zapalio kuću, molili suca da ga zatvori, maltretirao je majku, a ona je šutjela i trpjela. Na kraju je završila ovako, a bila je predivna žena - govore nam mještani koji su rekli kako je i njihovim mjestom nakon ovog tragičnog događaja, počela kružiti priča kako je Igor Divljaković imao čitav popis ljudi za odstrjel.

Najčitaniji članci