News

Komentari 157

Turirali i blokirali ulicu u znak sjećanja na poginulog prijatelja

Turirali i blokirali ulicu u znak sjećanja na poginulog prijatelja

Prijatelji mladića koji je u noći na srijedu poginuo u prometnoj nesreći zbog neprilagođene brzine okupili su se i blokirali Grižansku. Od lampiona su napravili slovo 'H', kao Honda koju je mladić vozio

Ljudi iz cijelog Zagreba došli su mu odati počast, nisam se tome niti nadao. Zapalili smo svijeće, postavili smo ih u znak slova H što znači ''Honda'' koju je vozio i obožavao. Onda smo nekoliko minuta turirali u znak sjećanja, priča nam prijatelj mladića (24) koji je u noći na srijedu izgubio život u prometnoj nesreći na Grižanskoj ulici u zagrebačkoj Dubravi. Njegov je auto bio smrskan do neprepoznatljivosti. 

VIDEO:

Prijatelji su se okupili oko 23 sata i na desetak minuta blokirali Grižansku ulicu da bi tutirali automobilima i tako se oprostili od mladića. 

Kažu, dali su mu oprost kakav je zavrijedio.

- Svi smo mi članovi jednog autokluba, jedna smo ekipa i još uvijek smo u šoku. Bit će ovo svima poruka, rekao je prijatelj.

Na Facebooku su napisali: "Sada voziš svog Acccorda i ganjaš nebeske zavoje, prijatelju, hvala ti za sve."

Prijatelj je objasnio kako se ljubitelji automobila opraštaju na takav način.

-Kako za vatrogasce pale sirene kada poginu, za vojnike pucaju.. tako i mi ljubitelji automobila napravimo buku na svoj način za poginulog prijatelja.

U noći na srijedu mladić (24) je izgubio život nakon što je Hondom Accord zagrebačkih registracijskih oznaka zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom. Sletio je s kolnika i udario u koš za smeće, zatim prometni znak te stablo. Policija je priopćila i kako vozač prilikom slijetanja nije bio vezan. 

VIDEO:

 

Najčitaniji članci