News

Komentari 2

U dućanina ubrizgavao injekcije u mesne proizvode, kupcima savjetovali: 'Bacite svu hranu!'

U dućanina ubrizgavao injekcije u mesne proizvode, kupcima savjetovali: 'Bacite svu hranu!'

Ljudima koji su u srijedu navečer kupili hranu iz supermarketa u zapadnom Londonu savjetovano je da je bace. Muškarac se ispituje zbog sumnje da je kontaminirao mesne proizvode

Britanska policija priopćila je u četvrtak da je uhitila muškarca koji je u trima supermarketima u zapadnom Londonu ubrizgavao mnogobrojne injekcije u prerađeno meso i proizvode za mikrovalnu pećnicu.

Trgovine Little Waitrose, Sainsbury's Local i Tesco Express zatvorene su nakon incidenta koji se dogodio u srijedu navečer.

Policija je pozvana nakon dojava da muškarac verbalno zlostavlja ljude, te da je ušao u trgovine na ulici Fulham Palace Road i ubrizgavao sadržaj injekcija u prehrambene proizvode.

"Trenutno nije poznato koliko je predmeta kontaminirano, niti čime", stoji u priopćenju gradske policije. "Istraga je u tijeku kako bi se utvrdilo jesu li se incident dogodio i drugim trgovinama na tom području."

Ljudima koji su u srijedu navečer kupili hranu iz supermarketa savjetovano je da je bace. Muškarac se ispituje zbog sumnje da je kontaminirao robu s namjerom nanošenja javne štete.

Najčitaniji članci