News

Komentari 87

'U istupu Madžara nisam vidio nekakve problematične scene'

'U istupu Madžara nisam vidio nekakve problematične scene'

Ministar branitelja Tomo Medved izjavio je kako u istupu savjetnika predsjednice Republike Tomislava Madžara nije vidio nekakve problematične scene, te da se treba koncentrirat se na ono što je bitno

"Ne vidim ja tu nekakve problematične scene, koncentrirajmo se na ono što je bitno, a to je ono što je predsjednica prezentirala u svim ranijim debatama", poručio je ministar Tomo Medved uoči sjednice Vlade.

Dodao je također kako nije gledao o čemu se tu radilo. "Gledao sam debatu, nisam kasnije upoznat što se događalo", rekao je.

promocija

Predsjedničin savjetnik Tomislav Madžar, nakon sučeljavanja na HRT-u verbalno je napao predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića dok je komentirao propalu tvrtku Kontinental prijevoz osuđenog tajkuna Leona Sulića u čijem je Nadzornom odboru bila Kolinda Grabar Kitarović koja ga je kao predsjednica pomilovala.

Medved nije htio komentirati taj podatak. "Ne znam detalje o tome", dodao je.

"Podsjetimo se cjelokupnog mandata Grabar-Kitarović koja je vratila Hrvatsku na put kojim ga je vodio Franjo Tuđman, i uvjereni smo u pobjedu u nedjelju, predsjednica će nastaviti svoj mandat", naglasio je Medved.

'Predsjednica je dominirala na debati'

Za jučerašnju debatu predsjedničkih kandidata na HRT-u kaže da je predsjednica dominirala.

"Ozbiljno, odgovorno, usmjereno prema konkretnim odgovorima, i očekujemo da će tako biti i ako večeras bude debata, i pobjeda naravno u nedjelju", ustvrdio je Medved.

Podsjetio je kako je danas 3. siječnja, dan kada je prije 20 godina na vlast došla koalicija predvođena SDP-om, tzv. Šestorka. 

"Dvadeset godina sjećamo se 3. siječnja i Šestorke, nismo to zaboravili, kao što nismo zaboravili najlošiju Vladu u novijoj hrvatskoj povijesti, Vladu Zorana Milanovića, a poglavito to nisu zaboravili hrvatski branitelji ovdje na Markovu trgu. Još uvijek je svježe sjećanje njegovih odluka i postupanja prema najranjivijoj populaciji hrvatskih ratnih vojnih invalida", kazao je Medved.

Dodao je još kako im suverenost i poznavanje tematike, ozbiljnost, odgovornost, državničko ponašanje i postupanje predsjednice Grabar-Kitarović "daje za pravo i očekuju pobjedu u nedjelju".

Najčitaniji članci