News

Komentari 7

U Rijeci uhitili pet dilera: Nabavljali i prodavali kokain, marihuanu i amfetamine

U Rijeci uhitili pet dilera: Nabavljali i prodavali kokain, marihuanu i amfetamine

Pronađeno je oko 860 grama marihuane, 700 grama amfetamina, 45 grama kokaina, novac, dvije digitalne vage i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela

Zbog sumnja da su tijekom prošle i ove godine nabavljali, skladištili i preprodavali te davali na korištenje marihuanu, amfetamine i kokain, primorsko-goranska policija ja kazneno prijavila i predala pritvorskom nadzorniku petoricu uhićenih u dobi od 31 do 40 godina.

Policija je izvijestila da je provela kriminalističko istraživanje nad petero hrvatskih državljana koje sumnjiči da su, radi stjecanja protupravne imovinske koristi, od prosinca 2020. do srpnja 2021., na području Rijeke i ostalih dijelova Primorsko-goranske županije, nabavljali, skladištili i preprodavali drugim osobama, kao i davali na trošenje marihuana, amfetamine i kokain.

Tijekom istrage obavljena je pretraga vozila, doma i prostorija na području Rijeke i Viškova, kojima se petero osumnjičenika koristi.

Pronađeno je oko 860 grama marihuane, 700 grama amfetamina, 45 grama kokaina, novac, dvije digitalne vage i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela.

Zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama petero osumnjičenika je kazneno prijavljeno i predano pritvorskom nadzorniku, kažu u policiji.

Najčitaniji članci