News

Komentari 17

U Sabor je stiglo izvješće o razrješenju Gorana Marića

U Sabor je stiglo izvješće o razrješenju Gorana Marića

Ministar Goran Marić neopozivu ostavku je podnio u ponedjeljak naglasivši kako je o tomu razgovarao s premijerom Andrejem Plenkovićem...

U Hrvatski sabor u utorak je stiglo izvješće predsjednika Vlade Andreja Plenkovića o razrješenju Gorana Marića s mjesta ministra državne imovine.

Rješenje o razrješenju Marića s dužnosti ministra , na osobni zahtjev,  premijer je potpisao u utorak, a na snagu je stupilo danom donošenja.

Ministar Goran Marić neopozivu ostavku je podnio u ponedjeljak naglasivši kako je o tomu razgovarao s premijerom Andrejem Plenkovićem. 

POGLEDAJTE VIDEO:

-  Podnio sam neopozivu ostavku premijeru Plenkoviću i uputio zahtjev za aktiviranje saborskog mandata. Niti jedan dan od utemeljenja Ministarstva nisam proveo u mirnim uvjetima. Radio sam pod programiranim pritiskom i okolnostima u kojima sam postao meta. Medijska orkestracija postala je prioritetnija u odnosu na ozbiljan posao i proces oživljavanja državne imovine. Nisam u stanju prihvatiti neviđeni udar na dostojanstvo, mir i integritet moje obitelji. Uznemiravanje moje obitelj ostavlja potpuno nebitnim sve druge okolnosti koji dovode do moje ostavke. Donijeli smo zakone kojima smo okončali praksu otimanja državne imovine i ti zakoni su uzrok što sam postao meta i dao ostavku. Nisam više dostupan jer sam već vratio mobitel Ministarstvu. Svima koji žele moj život pretvoriti u kaos, poručujem da neće uspjeti - rekao je Marić jučer.

Marićeva ostavka stiže nakon medijskih napisa o poslovima koji bude sumnju u sukob interesa. (vkm)

Najčitaniji članci