News

Komentari 1

U sudaru automobila i teretnog vozila na vinkovačkoj obilaznici smrtno stradao muškarac (39)

U sudaru automobila i teretnog vozila na vinkovačkoj obilaznici smrtno stradao muškarac (39)

Na mjesto događaja pristupile su sve hitne službe, policija, vinkovački vatrogasci i hitna medicinska pomoć, čija je liječnica utvrdila smrt osobe na mjestu događaja

U prometnoj nesreći danas oko 7.45 na istočnoj vinkovačkoj obilaznici smrtno je stradao 46-godišnjak iz Novih Jankovaca. 

On je automobilom skrenuo ulijevo i kretao se suprotnim prometnim trakom, a na njega je zatim naletio teretni automobil kojim je upravljao 39-godšinjak s područja Općine Koška, prevozeći u tovarnom sanduku rasipni materijal.

Nakon sudara automobil je odbačen u ogradu te je ponovno udario bočnim dijelom u teretni automobil, čiji je vozač, pokušavajući izbjeći osobni automobil, naglo skrenuo ulijevo. Nakon toga je i on udario u ogradu te ju probio. Sletio je na zemljanu površinu gdje se prevrnuo na lijevu bočnu stranum uslijed čega se istresao rasipni materijal koji je prevozio.

Vozač osobnog automobila je na mjestu smrtno stradao, a vozaču teretnog automobila su u Općoj bolnici Vinkovci konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Na mjesto događaja pristupile su sve hitne službe, policija, vinkovački vatrogasci i hitna medicinska pomoć, čija je liječnica utvrdila smrt osobe na mjestu događaja.

Nad tijelom tijelom smrtno stradalog obavit će obdukciju, a vozaču teretnog automobila su izuzeti uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola u organizmu.

O prometnoj nesreći policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima dostaviti posebno izvješće. Za vrijeme očevida, od 8 do 13 sati, promet je na toj dionici zaobilaznice bio zatvoren te se odvijao zaobilaznim smjerovima.

Najčitaniji članci