News

Komentari 42

Vodenim skuterom se zabio u pedalinu: Ozlijeđena djevojčica (5) prevezena je u Dubrovnik

Vodenim skuterom se zabio u pedalinu: Ozlijeđena djevojčica (5) prevezena je u Dubrovnik

Djevojčica iz Švicarske zajedno s još četiri osobe nalazila na pedalini kada je u plovilo udario vodeni skuter. Skuter je udario u dio plovila gdje se nalazila djevojčica. Ona je od siline udara zadobila ozljede glave.

Petogodišnja djevojčica s ozljedama glave prebačena je u bolnicu u Dubrovniku nakon sudara vodenog skutera i plovila pedaline u neumskome zaljevu, izvijestila je u srijedu policija Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) sa sjedištem u Mostaru.

Djevojčica, švicarska državljanka, zajedno s još četiri osobe nalazila na pedalini kada je u plovilo udario vodeni skuter. Skuter je udario u dio plovila gdje se nalazila djevojčica. Ona je od siline udara zadobila ozljede glave.

Odmah joj je ukazana liječnička pomoć u Domu zdravlja u Neumu nakon čega je vozilom hitne pomoći odvezena u bolnicu u Dubrovniku.

Na skuteru su se prema policijskome izvješću nalazila dvojica muškaraca, a njima je upravljao mladić iz Sarajeva.

Kapetan Stojan Šutalo iz Lučke kapetanije u Neumu naveo je kako je do pomorske nezgode došlo jer se skuter nalazio na nedopuštenoj udaljenosti od obale. Pedalina je naime bila udaljena na 150 metara od obale, dok vodeni skuter mora biti udaljen od obale najmanje 300 metara.

Najčitaniji članci