News

Komentari 70

ZG policija još traži bjegunca: Ozlijedio policajca, pobjegao s lisicama, tražen je i u Europi

ZG policija još traži bjegunca: Ozlijedio policajca, pobjegao s lisicama, tražen je i u Europi

Muškarac je s lisicama na rukama pobjegao iz policijskog kombija u srijedu popodne. Navodno su ga vodili na ispitivanje. Policija je i dalje u potrazi za muškarcem...

Zasad nema nikakvih novih informacija, šturo su nam rekli iz zagrebačke policije za muškarca koji je jučer pobjegao iz policijskog kombija, na križanju Vukovarske i Savske ceste oko 16 sati. 

Muškarac je i dalje u bijegu, a traže ga sve raspoložive snage. Prema neslužbenim informacijama, vodili su ga na ispitivanje, a u jednom trenutku pobjegao im je iz policijskog vozila. 

Zagrebačka policija intenzivno traga za muškarcem koji je napao i ozlijedio policijskog službenika te pobjegao jučer, 18. kolovoza oko 15.30 sati na Trnju, Savska cesta. Naime, prilikom izlaska iz službenog vozila, osumnjičeni 22-godišnjak je fizički napao policijskog službenika Policijske uprave zagrebačke, pri čemu ga je policijski službenik uporabom tjelesne snage pokušao zadržati, međutim osumnjičeni je pobjegao.

Oko 19 sati policija je počela uklanjati trake kojima su bili ogradili područje kod Vukovarske.

Muškarac je uhićen temeljem Europskog uhidbenog naloga. Traže ga zbog imovinskih delikata, jučer su na području Hrvatske realizirana Četiri EUN-a, ovo je bio jedan od njih.

Policijskom službeniku liječnička pomoć pružena je u KBC Sestara milosrdnica. Utvrđuju se sve okolnosti navedenog događaja te za osumnjičenim se intenzivno provode mjere traganja uz sve raspoložive policijske snage.