Obavijesti

News

Komentari 72

Ubio majku, oca živog bacio u septičku jamu i puštao glazbu

Ubio majku, oca živog bacio u septičku jamu i puštao glazbu
1

Susjedi kažu da su supružnike posljednji put vidjeli žive 14. rujna. Policija sumnja da ih je ubio njihov sin Dragan (44). On je kasnije prijavio njihov nestanak policiji

VIDEO

Dragan Stamenković (44) iz Niške Banje u Srbiji je uhićen, a policija sumnja da je ubio svoje roditelje Milana (71) i Slavenku (63) i tijela bacio u septičku jamu, piše Blic.

Alo piše kako je u četvrtak uhićena i Draganova djevojka Anita Stolić (38) jer policija sumnja da mu je pomagala da se riješi trupala. Dragan je navodno policiji priznao zločin.   

Dragan i Anita su došli navečer kući, a njegovi roditelji su se spremali za spavanje i bili su u pidžamama. Počeli su se svađati. Vjerojatno su roditelji Draganu zamjerali što se viđa s drugom ženom iako se već dva puta ženio i ima djecu.

Dragan je roditelje počeo udarati letvom. Majku je ubio, a oca je u septičku jamu bacio još živog. Anita je, tvrdi, bila u kuhinji i čula je da se nešto događa. Izašla je i vidjela Slavenku kako leži smrskana lica i Milana pored nje na travi. Dragan je navodno majci stavio vrećicu na glavu jer nije mogao gledati unakaženo lice. Aniti je zaprijetio da će ju prebiti i ubiti ako mu ne pomogne. Milana su zajedno bacili u jamu, a majka je bila teža pa su koristili ručna kolica. Dragan je stavio betonsku ploču i zatvorio jamu.  

Prijavio nestanak roditelja

Susjedi kažu da su supružnike posljednji put vidjeli žive 14. rujna. Kažu da se nakon toga čula glasna glazba iz kuće koju je puštao Dragan. Dragan je prije nekoliko dana policiji zajedno s ujakom prijavio nestanak roditelja i tvrdio je da ne zna gdje su. 

Pokupio novac i nakit pa kupio novi

Nakon što je ubio roditelje Dragan je navodno u suradnji s Anitom pokupio sav novac i nakit koji je našao u kući. Čak i zlatne naušnice koje su skinuli sa smrskane glave njegove majke. Nakon toga su u jednoj zlatarnici kupili nakit za Anitu vrijedan 2.000 eura. 

I prije im je prijetio: Oca je lani gađao nožem

Susjedi kažu da su im se Milan i Slavenka žalili da se boje sina jer im je prijetio da će ih ubiti. Kažu i da je Dragan oca prošle godine gađao nožem te je promašio. Policija je dolazila 50 puta no roditelji nisu htjeli dići prijavu protiv sina.  

Dragan iza sebe ima dva braka. Druga žena ga je napustila u ožujku nakon što ju je pretukao. Njegovi roditelji su voljeli unuke koje je rodila druga Draganova supruga i nadali su se da će se ona i djeca vratiti. Zato su se razljutili kada je doveo Anitu s kojom je bio u vezi tri mjeseca. 

>>> Srbija: Ubio ljubavnicu, njemu kći (6) smaknuo hicem u srce  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...