News

Komentari 48

Ovo je auto kojim su pljačkaši bježali i apartman gdje su bili...

Ovo je auto kojim su pljačkaši bježali i apartman gdje su bili...

Splitska policija održat će tiskovnu konferenciju u 14 sati u kojoj će objaviti rezultate ove akcije. Jednog su Rusa uhitili u apartmanu, a drugi je navodno s torbom punom zlata pokušao pobjeći kroz prozor.

U sinoćnjoj akciji policije u Strožancu, nadomak Splita, uhićena su dvojica od trojice pljačkaša zlatarnice u središtu Splita. Za trećim još tragaju, ali ne sumnjaju da će i njega ubrzo privesti.

POGLEDAJTE VIDEO: U Strožancu 'pala' skupina Rusa

Uhićenje u Podstrani obavili su inspektori Prve policijske postaje u Splitu. Policija je opkolila zgradu. 

Nakon saznanja da bi Rusi mogli biti pljačkaši zlatarnice, okružili su apartman i čekali da se otvore vrata.

Susjedi su rekli kako su vikali na pljačkaše, ali nije bilo pucnjave te da je cijela akcija uhićenja odrađena 'školski' bez velikih problema. Jednog su Rusa uhitili u apartmanu, drugi je s torbom punom zlata pokušao pobjeći kroz prozor. Rusi su svladani i privedeni u postaju na kriminalističko istraživanje. Policija je pronašla 6,5 kilograma zlata i čini se da je to taj plijen kojeg su Rusi u manje od dvije minute počistili iz zlatarnice prije 9 dana. 

Podsjetimo, trojica maskiranih profesionalaca odnijeli su iz zlatarnice na vrhu Bosanske ulice, u samom središtu Splita, plijen vrijedan najmanje dva milijuna kuna. Snimile su ih nadzorne kamere.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci