Obavijesti

News

Komentari 148

Uhvaćen u krađi, ali o otkazu ne mora brinuti: 'To se dogodilo izvan njegova radnog vremena'

Uhvaćen u krađi, ali o otkazu ne mora brinuti: 'To  se dogodilo izvan njegova radnog vremena'

Županijsku upravu za ceste – Karlovac, u kojoj je Turković zaposlen kao savjetnik ravnatelja, ne zanima što je policija najavila kako će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu...

VIDEO

Sad već bivši HDZ-ovac Stjepan Turković (64), koji je 5. srpnja s 31-godišnjim sinom Mijom uhvaćen u pokušaju krađe željeznih šipki s gradilišta obilaznice Turnja, neće dobiti otkaz na poslu, jer je u činu "uhvaćen izvan radnog vremena"...

Županijsku upravu za ceste – Karlovac, u kojoj je Turković zaposlen kao savjetnik ravnatelja, ne zanima što je policija najavila kako će protiv njega ( i sina) podnijeti kaznene prijave. Na upit novinara Telegrama o njegovoj budućnosti na poslu i  njegovom činu odgovorili su da ih to ne brine, jer se sve to "dogodilo van radnog vremena".

Preduhitrio ih: Turkovića htjeli isključiti iz HDZ-a, on prije toga sam podnio izjavu o istupanju
Preduhitrio ih: Turkovića htjeli isključiti iz HDZ-a, on prije toga sam podnio izjavu  o istupanju

Aktualni ravnatelj Darko Bebić nedjelovanje po tom pitanju opravdao je time da Turkovića na radno mjesto savjetnika nije postavio on, nego je zaposlen temeljem ugovora o radu nakon provedenog javnog natječaja, pa se na raskid primjenjuju odredbe Zakona o radu, piše Telegram.

Nakon što je u javnost izašla vijest o njegovim aktivnostima van radnog vremena, čak je tražio od novinara da taj tekst uklone. 

- Ako u roku od pola sata ne maknete tekst, vidjet ćemo se na sudu, jer ja nisam javna osoba i nemate pravo objavljivati moje fotografije. 

Superuhljeb Turković donirao je HDZ-u, krao s obilaznice željezo pa na kraju izašao iz stranke
Superuhljeb Turković donirao je HDZ-u, krao s obilaznice željezo pa na kraju izašao iz stranke

Poručio je to dugogodišnji HDZ-ovac i savjetnik ravnatelja Županijske uprave za ceste glavnom uredniku KAportala, koji je objavio vijest kako je Turković sa sinom krao armaturno željezo s obilaznice.

Podsjetimo, policija je u četvrtak izvijestila da su, postupajući prema primljenoj dojavi, policijski službenici zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u pokušaju proveli kriminalističko istraživanje nad dva muškarca u dobi od 64 i 31 godinu.

Uhljeb koji je krao željezo: 'Maknite tekst, ja nisam javna osoba, izašao sam iz HDZ-a!'
Uhljeb koji je krao željezo: 'Maknite tekst, ja nisam javna osoba, izašao sam iz HDZ-a!'

- Naime, muškarce se sumnjiči da su u večernjim satima 5. srpnja s gradilišta u Jelašima u Karlovcu pokušali otuđiti armaturne šipke. Protiv osumnjičenih će zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u pokušaju nadležnom Državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava - kazali su u policiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.