Obavijesti

News

Komentari 11

Unuka Antuna Vrdoljaka pustili iz istražnog zatvora, ne smije se približavati noćnim klubovima

Unuka Antuna Vrdoljaka pustili iz istražnog zatvora, ne smije se približavati noćnim klubovima

Matiju Vrdoljaka (27) sumnjiče da je 9. prosinca 2023. godine nožem tijekom sukoba dvije skupine mladića ispred hotela Sheraton u Zagrebu pokušao ubiti 21-godišnjaka

VIDEO

Unuku Antuna Vrdoljaka, sinu Luke Vrdoljaka, 27-godišnjem Matiji Vrdoljaku koji je optužen za pokušaj ubojstva ukinut je istražni zatvor, nakon što je prihvaćena žalba njegovog odvjetnika Frana Olujića.

Istražni zatvor zamijenjen mu je mjerama opreza pa  među ostalim ne smije posjećivati noćne klubove i noćne barove na području Zagreba na udaljenosti manjoj od 50 metara, mora se jednom tjedno javljati policiji, ima zabranu približavanja  oštećeniku na udaljenosti manjoj od 100 metara, te ima i zabranu bilo kakvog kontakta s oštećenikom.

Podsjetimo, Matiju Vrdoljaka, sina Luke i Ivane Radeljić Vrdoljak, policija je uhitila početkom siječnja ove godine nakon što su ga građani prepoznali na snimkama koje je objavila policija. Sumnjiče ga da je 9. prosinca 2023. godine nožem tijekom sukoba dvije skupine mladića ispred hotela Sheraton u Zagrebu pokušao ubiti 21-godišnjaka. Odmah nakon uhićenja završio je u istražnom zatvoru kako ne bi mogao ponoviti kazneno djelo i utjecati na svjedoke. 

Tužiteljstvo ga sumnjiči da je 9. prosinca 2023. s više uboda nožem pokušao ubiti mladića (21) koji je bio u skupini s kojom se sukobila Vrdoljakova skupina prijatelja. Neslužbeno smo doznali da se Matija Vrdoljak, koji živi s djedom Antunom, na ispitivanju branio šutnjom.

- Tijekom kriminalističkog istraživanja došlo se do saznanja da je 9. prosinca 2023. godine u 4.27 sati u Draškovićevoj ulici došlo do verbalnog i fizičkog sukoba. U njemu je sudjelovalo više osoba, a među njima je bio i oštećeni 21-godišnjak kojemu je osumnjičeni 26-godišnjak prišao s leđa te mu je, iako je znao da ga 21-godišnjak ne vidi i ne može se obraniti, nanio više ubodnih rana s namjerom da ga usmrti nožem koji je imao kod sebe - objavila je nakon završetka kriminalističkog istraživanja zagrebačka policija dodavši kako je liječnička pomoć ozlijeđenom 21-godišnjaku pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Krajem veljače zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv njega zbog pokušaja ubojstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina
JE LI SLOŽIO KRIŽALJKU?

Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina

Kako saznajemo, Vesna Vučemilović je i prije odluke predsjedništva Suverenista da ne idu s HDZ-om, dala potporu koaliciji HDZ-a i DP-a. Zurovec također ima drugačiji stav od svoje stranke i nije protiv HDZ-a.