Obavijesti

News

Komentari 40

Upoznajte katakombe, omiljenu grill destinaciju za roštiljanje

Upoznajte katakombe, omiljenu grill destinaciju za roštiljanje

S pogledom na Dravu, park katakombe jedno je od najljepših gradskih izletišta za vikend roštiljanje. Ovu lokaciju rado posjećuju i mladi i stari Osječani, a u subotu će ondje biti drugi po redu Chill&Grill party

VIDEO

S pogledom na Dravu, park katakombe jedno je od najljepših gradskih izletišta za vikend roštiljanje. Ovu lokaciju rado posjećuju i mladi i stari Osječani, a u subotu će ondje biti drugi po redu Chill&Grill party. Katakombe, koje su smještene s druge strane Drave, idealno su mjesto za one koji jedan dan žele roštiljati u prirodi, a drugi dan istraživati ljepote Osijeka. Osječke katakombe nemaju veze s pravim podzemnim tunelima, tj. katakombama, koje su dio povijesnog naslijeđa Osijeka nego je riječ o popularnoj ledini koju Osječani rado koriste vikendom za roštiljanje i boravak u prirodi, a koja se nalazi tik uz obalu Drave. 

Friends,Having,A,Barbecue,Party,In,Nature,While,Having,A

Ovogodišnji Chill&Grill, koji se organizira u četiri velika grada diljem Hrvatske - Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, upravo je katakombe odredio kao drugu destinaciju za veliki roštilj party. U nagradnom natječaju Chill&Grill odabrani su kandidati koji roštiljaju svake subote u jednoj od destinacija, pa će tako u Osijeku u subotu, 29. svibnja, grilati Valentina Pleša s ekipom Dream Team. Za sebe kažu da su mlada ekipa koja se voli zabavljati uz dobar roštilj. Pogledajte kako izgleda njihov prijavni video, kojim su osvojili nagradu, i pratite ih na Facebooku 24sata ove subote, kad će u parku katakombe pokazati svoje umijeće grilanja.

Pokretanje videa...

Dream Team VIDEO

Dobitnicima smo za party osigurali dobru poziciju s velikim roštiljem i malim električnim grillom, suncobrane i hladnjake, klupe za chillanje, deke i jastuke. Čekaju ih i vrhunsko meso za grill te dvije gajbe piva, razna vina i bezalkoholna pića. A da bi roštilj bio potpun, jer bez dobrih priloga nema ni dobrog roštilja, bit će tu raznih začina, salata i umaka. Dobitnike će dočekati i sav potreban materijal za kuhanje i pripremu vatre, a sigurno je da će se među njima naći i jedan pravi majstor za paljenje vatre. Atmosferu će dodatno zagrijati popularni DJ FK.art (Filip Kerc), koji će ekipu tri sata zabavljati glazbom, a kako bi barem mali dio tog veselog druženja prenijeli i našim gledateljima, dobitnici će snimiti i Chill&Grill video show. Možete ih pratiti i u javljanju uživo na Facebook stranici 24sata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK art (@fk.art.dj)

A kako je bilo na partyju u Zagrebu prošle subote, gdje je roštiljala ekipa pobjednika Dine Kneževića, pogledajte u videu.

Otkrijte svoju lokaciju i osvojite vrijedne nagrade

Tu je i mnoštvo drugih vrijednih natječaja - možete osvojiti poklon bon Cromarisa u vrijednosti od 200 kuna, a poklon paket koji će vam pomoći u čišćenju roštilja daruje Labud. Vezak vina nagrađuju vas paketom vrhunskih vina, a u Meggle natječaju imate priliku osvojiti poklon paket u vrijednosti od 300 kuna. Ravlić mesnice najkreativnije prijave nagrađuju s 200 kuna na Ravlić loyalty kartici, a Pevex, u velikom nagradnom natječaju, traži roštilj majstora među prijateljima. Pobjednik osvaja poklon bon od 1000 kuna, a četiri finalista osvojit će po 200 kuna. Sve detalje pronađite na službenoj stranici www.chill&grill.hr, prijavite se i osvojite jedinstvene nagrade koje vam ove godine donosi dosad najveći Chill&Grill

Za sudjelovanje je dovoljno na karti označiti lokaciju, a u obrascu ispod ostaviti podatke te ukratko objasniti zašto je baš to mjesto idealno za roštiljanje. Ako želite, priložite i fotografiju s roštiljanja od prethodnih godina. Nagrađujemo 40 originalnih prijava, a natječaj traje do 31. svibnja.

Glazbena poslastica s europske klupske scene

Ni ovaj Chill&Grill neće proći bez vrhunske glazbe. Uz već spomenutog DJ FK.arta, moći ćete uživati u sjajnim koncertima jedne od najpopularnijih europskih soul/funk/r'n'b grupaSoul Shadowsa. Frontmen i okosnica grupe, Mirza T, hrvatskoj je publici poznat po vrhunskim koncertima, a neke od njih ekskluzivno, pod nazivom CHILL&GRILL MAKE IT COUNT ART SESSIONS, moći ćete pogledati na stranici Chill&Grill od petka, 28. svibnja. Polusatne koncerte ovi sjajni muzičari izveli su za publiku koja uz dobar roštilj voli i dobru glazbu. Inače, Mirza T je glazbenik koji djeluje na europskoj klupskoj sceni već godinama, uglavnom na relaciji Amsterdam - Hrvatska s bendom Soul Shadows, koji naziva svojim "plemenom koje se stalno mijenja". Surađivao je s mnogim glazbenim zvijezdama. Mario Biondi, Nikki Glaspie Beyonce band, Maya Azucena, Julius Green the Platters band, Slam Allen te Carol Cass samo su neki od njih, a jedini je glazbenik iz ovog dijela svijeta čiji je rad prepoznao vodeći svjetski portal za soul/funk/r'n'b glazbu Soul tracks te objavio premijerno njegova dva autorska singla.  

Sljedeći dobitnici moći će uživati u roštilju koji će, nakon Zagreba, biti u Osijeku, u parku katakombe, 29. 5., u Rijeci, u Parku prirode Učka, 5. 6., te u Splitu, u parku Zvončac 12. 6. 

24sata

Online Chill&Grill 2021. širi se diljem Hrvatske, a očekuje vas više od mjesec dana roštiljanja, dobre mjuze, konkretnih nagrada i fine klope! Prijavite se i osvojite nagrade na www.chillgrill.hr!

Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Meggle, Zvijezda, Cromaris, Vezak vina, Labud, Studenac market, Kotanyi, Citroen i Make It Count.   

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

HDZ pao na 60 mandata, SDP na 42, DP na 14 mandata, Most na 11, Možemo ima 10 mandata
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

HDZ pao na 60 mandata, SDP na 42, DP na 14 mandata, Most na 11, Možemo ima 10 mandata

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti

Hrvatska bira 11. saziv Sabora odnosno 151 zastupnika. Građani svoje pravo mogu iskoristiti do 19 sati, kada se birališta zatvaraju
FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto