Obavijesti

News

’Uzeli smo 24 Oranž i to nam je bila sjajna odluka. Evo što smo sve dobili u paketu za 17 eura'

’Uzeli smo 24 Oranž i to nam je bila sjajna odluka. Evo što smo sve dobili u paketu za 17 eura'
3

Ivana, Dario i Rudolf uz godišnju digitalnu pretplatu na 24sata.hr dobili su mnoge pogodnosti. Već su iskoristili neke kupone iz paketa vrijednog čak 88 eura i opisali svoja iskustva

VIDEO

Važno mi je da sam dobro informirana, kaže Ivana Cvitanušić (32), turistička vodičica, koja pored ostalog rado čita i portal 24sata. 

- Moj posao je dinamičan, svakodnevno sam u kontaktu s ljudima iz cijelog svijeta. Osim stručnih vodstava, ljude zanima kako mi ovdje živimo, što se događa na političkoj sceni, kako se zabavljamo, što jedemo i pijemo, kakav nam je zdravstveni sustav - kaže Ivana.

Smatrala je da će joj godišnja digitalna pretplata na 24sata.hr biti od velike koristi.

- 24sata donose različite priče i pokrivaju razne teme. Portal 24sata svakodnevno izbacuje puno članaka, pa kad sam satima na putu, uvijek imam što pročitati - istaknula je.

Zagreb: Oranž 24sata -  Ivana Cvitanušić

Godišnja pretplata omogućila joj je da čita sve tekstove na 24sata.hr. Posebno joj se sviđaju pogodnosti godišnje pretplate 24 Oranž.

- Ponuda je odlična. Godinu dana mogu čitati sve tekstove na portalu, i to za samo 17 eura, plus što sam dobila kupone u vrijednosti od 88 eura - kaže.

Razveselio ju je popust za Eko Taxi.

- Često ga koristim, vozači su pouzdani, taksiji su čisti i uredni te nude mogućnost plaćanja karticama i gotovinom - zaključuje.

Kako do 88 eura i još 10 ekstra popusta koje vam 24 Oranž daje? Ovo su tri laka koraka!
Kako do 88 eura  i još 10 ekstra popusta koje vam  24 Oranž daje?  Ovo su tri laka koraka!

’Na 24sata nađem sve, posebno kad igra repka'

Slično govori i Dario Sliško (45), audio producent na Otvorenom radiju. Radi i kao DJ, hodajuća je fonoteka te najbolje zna što pali na plesnom podiju. A Dario očito zna i što pali i u digitalnome medijskom prostoru, s obzirom na to da je također digitalni pretplatnik na 24sata.hr.

- Volim biti informiran, a na 24sata lako pronađem sve što me zanima - kaže.

Odlučio se za pretplatu, uz koju je, zahvaljujući klubu 24 Oranž, osim pristupa svim digitalnim sadržajima portala 24sata, dobio mnoge pogodnosti koje može iskoristiti.

- Budući da sam otac šestogodišnjega klinca koji obožava ići u kino, CineStar je naše često odredište. To je naš muški izlazak i obojica volimo tako se družiti! I svaki put kad idemo, kokice i kola su neizbježni, bez tog ne ide. Super je što sam to dobio uz ovu pretplatu - kaže Dario Sliško, koji je uz 24 Oranž dobio još mnoge pogodnosti.

Dariju su iznimno važne vijesti iz svijeta i Hrvatske, a visoko na listi prioriteta mu je i sport.

- Posebno kad igra repka - ističe.

Zagreb: Oranž 24sata - Dario Sliško

Budući da je po zanimanju DJ, vrlo mu je važno popratiti sva glazbena i općenito scenska zbivanja. Voli čitati i o tome što se događa u reality showovima. Sve to lako pronađe na portalu 24sata.

’Ponuda je odlična’

- Svako jutro, dok pijem kavu, čitam strane i domaće portale. 24sata čitam jer mi se sviđa što politički ne naginje ni na jednu stranu i ‘pere’ sve jednako, uz dozu satire, što mi se dodatno sviđa. Uzeo sam pretplatu jer nisam htio uskratiti sebi atraktivan i kvalitetan sadržaj - kaže Rudolf Kavran (58), digitalni pretplatnik 24sata, kojem se posebno sviđa 24 Oranž ponuda kupona.

Kavrana su najviše zainteresirali popusti za Grawe osiguranje.

- Ponuda je zaista odlična. Godinu dana mogu čitati sve tekstove na portalu, i to za samo 17 eura, plus što sam dobio kupone u vrijednosti od 88 eura - kaže Rudolf.

Zagreb: Rudolf Kavran, korisnik 24sata Orange pretplate

Podsjetimo, svatko tko uzme godišnju digitalnu pretplatu 24 Oranž, po cijeni od 17 eura, zauzvrat odmah dobiva kupone partnera 24sata u iznosu od 88 eura. Kupnjom godišnje pretplate 24 Oranž tako odmah dobijete kupone za shopping u Tommyju, vožnju Eko Taxijem, narudžbe preko Wolta, kokice i gazirano piće u CineStaru, proizvode Grawe osiguranja, najzdravije dodatke prehrani iz Matičnjaka i igre u Casino 24.

U paketu su sljedeći iznosi: Tommy 13 eura, CineStar 5 eura, Wolt 13 eura, Matičnjak 13 eura, Grawe osiguranje 20 eura i Admiral 17 eura. Pored navedenih kupona, digitalni pretplatnici imaju u svom 24 Oranž paketu i 10-ak popusta ostalih partnera.

Svoj 24 Oranž preuzmite OVDJE, a niže vam donosimo tri laka koraka kako da i vi dobijete godišnju pretplatu, kupone i popuste!

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa