News

Komentari 0

’Uzeli smo 24 Oranž i to nam je bila sjajna odluka. Evo što smo sve dobili u paketu za 17 eura'

’Uzeli smo 24 Oranž i to nam je bila sjajna odluka. Evo što smo sve dobili u paketu za 17 eura'

Ivana, Dario i Rudolf uz godišnju digitalnu pretplatu na 24sata.hr dobili su mnoge pogodnosti. Već su iskoristili neke kupone iz paketa vrijednog čak 88 eura i opisali svoja iskustva

Važno mi je da sam dobro informirana, kaže Ivana Cvitanušić (32), turistička vodičica, koja pored ostalog rado čita i portal 24sata. 

- Moj posao je dinamičan, svakodnevno sam u kontaktu s ljudima iz cijelog svijeta. Osim stručnih vodstava, ljude zanima kako mi ovdje živimo, što se događa na političkoj sceni, kako se zabavljamo, što jedemo i pijemo, kakav nam je zdravstveni sustav - kaže Ivana.

Smatrala je da će joj godišnja digitalna pretplata na 24sata.hr biti od velike koristi.

- 24sata donose različite priče i pokrivaju razne teme. Portal 24sata svakodnevno izbacuje puno članaka, pa kad sam satima na putu, uvijek imam što pročitati - istaknula je.

Zagreb: Oranž 24sata -  Ivana Cvitanušić

Godišnja pretplata omogućila joj je da čita sve tekstove na 24sata.hr. Posebno joj se sviđaju pogodnosti godišnje pretplate 24 Oranž.

- Ponuda je odlična. Godinu dana mogu čitati sve tekstove na portalu, i to za samo 17 eura, plus što sam dobila kupone u vrijednosti od 88 eura - kaže.

Razveselio ju je popust za Eko Taxi.

- Često ga koristim, vozači su pouzdani, taksiji su čisti i uredni te nude mogućnost plaćanja karticama i gotovinom - zaključuje.

’Na 24sata nađem sve, posebno kad igra repka'

Slično govori i Dario Sliško (45), audio producent na Otvorenom radiju. Radi i kao DJ, hodajuća je fonoteka te najbolje zna što pali na plesnom podiju. A Dario očito zna i što pali i u digitalnome medijskom prostoru, s obzirom na to da je također digitalni pretplatnik na 24sata.hr.

- Volim biti informiran, a na 24sata lako pronađem sve što me zanima - kaže.

Odlučio se za pretplatu, uz koju je, zahvaljujući klubu 24 Oranž, osim pristupa svim digitalnim sadržajima portala 24sata, dobio mnoge pogodnosti koje može iskoristiti.

- Budući da sam otac šestogodišnjega klinca koji obožava ići u kino, CineStar je naše često odredište. To je naš muški izlazak i obojica volimo tako se družiti! I svaki put kad idemo, kokice i kola su neizbježni, bez tog ne ide. Super je što sam to dobio uz ovu pretplatu - kaže Dario Sliško, koji je uz 24 Oranž dobio još mnoge pogodnosti.

Dariju su iznimno važne vijesti iz svijeta i Hrvatske, a visoko na listi prioriteta mu je i sport.

- Posebno kad igra repka - ističe.

Zagreb: Oranž 24sata - Dario Sliško

Budući da je po zanimanju DJ, vrlo mu je važno popratiti sva glazbena i općenito scenska zbivanja. Voli čitati i o tome što se događa u reality showovima. Sve to lako pronađe na portalu 24sata.

’Ponuda je odlična’

- Svako jutro, dok pijem kavu, čitam strane i domaće portale. 24sata čitam jer mi se sviđa što politički ne naginje ni na jednu stranu i ‘pere’ sve jednako, uz dozu satire, što mi se dodatno sviđa. Uzeo sam pretplatu jer nisam htio uskratiti sebi atraktivan i kvalitetan sadržaj - kaže Rudolf Kavran (58), digitalni pretplatnik 24sata, kojem se posebno sviđa 24 Oranž ponuda kupona.

Kavrana su najviše zainteresirali popusti za Grawe osiguranje.

- Ponuda je zaista odlična. Godinu dana mogu čitati sve tekstove na portalu, i to za samo 17 eura, plus što sam dobio kupone u vrijednosti od 88 eura - kaže Rudolf.

Zagreb: Rudolf Kavran, korisnik 24sata Orange pretplate

Podsjetimo, svatko tko uzme godišnju digitalnu pretplatu 24 Oranž, po cijeni od 17 eura, zauzvrat odmah dobiva kupone partnera 24sata u iznosu od 88 eura. Kupnjom godišnje pretplate 24 Oranž tako odmah dobijete kupone za shopping u Tommyju, vožnju Eko Taxijem, narudžbe preko Wolta, kokice i gazirano piće u CineStaru, proizvode Grawe osiguranja, najzdravije dodatke prehrani iz Matičnjaka i igre u Casino 24.

U paketu su sljedeći iznosi: Tommy 13 eura, CineStar 5 eura, Wolt 13 eura, Matičnjak 13 eura, Grawe osiguranje 20 eura i Admiral 17 eura. Pored navedenih kupona, digitalni pretplatnici imaju u svom 24 Oranž paketu i 10-ak popusta ostalih partnera.

Svoj 24 Oranž preuzmite OVDJE, a niže vam donosimo tri laka koraka kako da i vi dobijete godišnju pretplatu, kupone i popuste!

Najčitaniji članci