Obavijesti

News

Komentari 207

Uživao na odmoru u svojoj vili na Krku, a čim se vratio doma stavio bi nas na crvenu listu

Uživao na odmoru u svojoj vili na Krku, a čim se vratio doma stavio bi nas na crvenu listu

Kacin naime u Klimnu na Krku ima obiteljsku vilu, za koju su slovenski mediji svojedobno objavili da je velika oko 200 kvadrata, a tamo je imao i apartman koji je prodao

VIDEO

Jelko Kacin, glasnogovornik slovenske vlade koji je u četvrtak najavio da će Slovenija staviti Hrvatsku na crvenu listu, u petak je postao tema po društvenim mrežama nakon što je objavljeno da je s tom zabranom zaprijetio nakon što se vratio s ljetovanja u Hrvatskoj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slovenski glasnogovornik: 'Hrvatska bi mogla na crvenu listu'

Pokretanje videa...

Slovenski glasnogovornik: 'Hrvatska će možda na crvenu listu' 01:17

Kacin naime u Klimnu na Krku ima obiteljsku vilu, za koju su slovenski mediji svojedobno objavili da je velika oko 200 kvadrata i udaljena tek par minuta hoda od mora. Reporter.si je objavio da je Kacin samo zemljište platio 150.000 eura. No, kao vlasnici vile i zemljišta vode se njegova supruga Andreja Pisovec Kacin i sinovi Anža i Rok.

Kacin je u Klimnu imao i apartman, koji je prodao 2017. godine, a i taj apartaman je bio na sina Anžu. Riječ je o apartmanu od 72 kvadrata, koji je prodan za 130 tisuća eura.

Kacin je također vlasnik luksuzne kuće kod Kranja, koja je u Sloveniji postala poznata jer je od pogleda znatiželjnika skrivena velikom ogradom od kovanog željeza, što je, ako je vjerojati slovenskom portalu Reporter, bio ratni plijen iz jedne od ljubljanskih kasarni. Zbog te željezne ograde tjednima nije silazio s naslovnica slovenskih portala.

Nakon objave da je ljetovao na Krku, iako je slovenski politički vrh pozvao Slovence da ljetuju na slovenskoj obali, na račun Kacina od petka ujutro je krenula lavina sprdnje, gdje su mu na Twitteru korisnici ostavili poruke da je izabrao Krk, a ne Dalmaciju, jer je na Krku puno Slovenaca.

Nazivaju ga "ljubiteljem željeznih ograda", zbog luksuznog imanja kod Kranja, te mu se izriguju da se ne događa baš često da netko završi na naslovnici stranih novina.

Kako je Kacin izjavio za slovenske medije, Hrvatska bi se zbog porasta broja zaraženih uskoro mogla naći na crvenoj listi, što bi značilo da bi povratnici s ljetovanja iz Hrvatske pri ulasku u domovinu obavezno morali provesti 14 dana u izolaciji, a dodao je kako su naše brojke daleko veće ako im se pribroje Slovenci koji su se razboljeli tek pri povratku kući s Jadrana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 207
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina
JE LI SLOŽIO KRIŽALJKU?

Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina

Kako saznajemo, Vesna Vučemilović je i prije odluke predsjedništva Suverenista da ne idu s HDZ-om, dala potporu koaliciji HDZ-a i DP-a. Zurovec također ima drugačiji stav od svoje stranke i nije protiv HDZ-a.