Obavijesti

News

Komentari 19

Uznemirujući detalji iz srpskog zatvora: Starca silovali drškom metle i mučili ga. Umro je...

Uznemirujući detalji iz srpskog zatvora: Starca silovali drškom metle i mučili ga. Umro je...

Stariji muškarac mrtav je pronađen početkom veljače ove godine, a mladići su ga svakodnevno psihički i fizički zlostavljali, tjerali su ga da pije mokraću! Od straha ih nije prijavio

VIDEO

U srpskom zatvoru 'Padinska skela' preminuo je 77-godišnji zatvorenik. Nakon obdukcije objavili su kako je stariji muškarac umro nasilnom smrću. Trojicu mladića koji su s njim dijelili ćeliju sad su optuženici za ubojstvo, piše Kurir. Osumnjičeni Srećko S. (20), Saša S. (21) i Dalibor P. (21) ispitani su u tužiteljstvu, Srećko se jedini branio šutnjom.

Stariji muškarac mrtav je pronađen početkom veljače ove godine, a mladići su, kako sumnjaju tužitelji, zlostavljali čovjeka od polovice siječnja. Svakodnevno su ga psihički i fizički zlostavljali, tjerali su ga da pije mokraću! To su radili nakon što mu je nestalo novca pa im više nije mogao kupovati stvari iz kantine koje su željeli.

- Svakodnevno su ga tukli, rukama i nogama. Jednom prilikom su ga mlatili, a jedan od njih ga je seksualno zlostavljao drškom od metle. Tjerali su ga da pije mokraću iz školjke, izvlačili su mu jezik ručnikom kako ne bi mogao ništa reći čuvarima - objavili su tužitelji detalje strave iz srpskog zatvora koji je otvoren 2011. godine i slovi kao jedan od najsigurnijih na Balkanu.

Muškarac kojeg su zlostavljali tjednima bio je na pregledu u zatvorskoj bolnici 3. veljače. Ali od straha nije htio prijaviti da ga zlostavljaju. Iste večeri osumnjičeni mladići odveli su ga u toalet gdje su ga polijevali hladnom vodom i iživljavali su se na njemu. Drugi dan mu se stanje pogoršalo. Izgubio je dosta krvi, imao je obostrani prijelom rebara i prsnog koša. Umro je u bolnici.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Mislite da je 'Hej Slaveni' bila himna Jugoslavije? Varate se...
KRONIKE POVJESNIČARA

Mislite da je 'Hej Slaveni' bila himna Jugoslavije? Varate se...

Tijekom 1984. raspisan je novi, ujedno i posljednji natječaj za jugoslavensku himnu

Gdje su danas članovi Rive? 'Ja sam pobijedio na Euroviziji, ali danas vozim taksi i sretan sam'
DOVELI EUROSONG U ZAGREB

Gdje su danas članovi Rive? 'Ja sam pobijedio na Euroviziji, ali danas vozim taksi i sretan sam'

Plus+ Na vrhuncu slave zadarsku grupu ugasio je rat. I svatko je otišao svojim putem. Emilija Kokić (55) jedina je ostala na estradi, no u međuvremenu je postala i psihoterapeutkinja te ima školu pjevanja
PROSLAVITE USPJEH LASAGNE Zgrabi Oranž  za 7 € i uzmi 20 € na Woltu i 77 € drugih kupona!
ČASTIMO POPUSTOM I DANAS!

PROSLAVITE USPJEH LASAGNE Zgrabi Oranž za 7 € i uzmi 20 € na Woltu i 77 € drugih kupona!

Zbog fantastičnog uspjeha Baby Lasagne akcija traje i cijelu nedjelju! Zgrabi fantastičnu ponudu