News

Komentari 57

Vatrogasci: 'Scena je bila stravična. Vozač je probio dva zida i zaustavio se na trećem'

Vatrogasci: 'Scena je bila stravična. Vozač je probio dva zida i zaustavio se na trećem'

Pronašli smo preminulog djelatnika u prvoj prostoriji. Udarac ga je odbacio i preminuo je na mjestu. Vozača smo našli teško ozlijeđenog. Hitna ga je odmah preuzela - rekli su nam iz JVP Velika Gorica...

Vatrogasci JVP Velika Gorica su jutros oko 5:30 dobili dojavu o potrebi izvlačenja unesrećenog čovjeka iz vozila na izlazu autoceste za Mraclin. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vršitelj dužnosti Zapovjednika Ivica Maceković kaže da su zatekli stravičan prizor.

- Dobili smo dojavu u 5.32 o požaru auta i potrebi vađenja vozača. Otišlo nas je šest s jednim kamionom i kad smo došli tek onda smo vidjeli da se vozač zaletio u zgradu pored kućica. Probio je dva zida i zaustavio se na trećem. Pronašli smo preminulog djelatnika u prvoj prostoriji. Udarac ga je odbacio i preminuo je na mjestu. Vozača smo našli teško ozlijeđenog. Hitna ga je odmah preuzela - rekli su nam iz JVP Velika Gorica.

Podsjetimo, kod naplatnih kućica Mraclin, vozač je izgubio nadzor nad osobnim automobilom i udario u objekt HAC-a oko 5:30 ujutro. Izvlačenje potpuno smrskanog automobila je u tijeku.

Kako doznajemo od općinske odvjetnice  Velike Gorice Sanje Klačić Jakovina, automobil je velikom brzinom uletio u naplatnu postaju i usmrtio djelatnika (53) koji se nalazio u njoj. Vozač se trenutno nalazi u bolnici i teško je ozlijeđen. 

Najčitaniji članci