Obavijesti

News

Komentari 116

Velika tragedija u Zagrebu: Na Bundeku se utopio dječak (6)

Dijete (6) je prevezeno u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj ulici, no tamo je preminulo. Detalji ove tragedije nisu poznati, a policija ne daje više informacija. Navodno se radi o dječaku, koji se utopio u nedjelju u 18.35 sati

VIDEO

Na zagrebačkom jezeru Bundek u nedjelju se utopilo 6-godišnje dijete. Kako je izvijestila zagrebačka policije, dijete se utopilo u 18.35 sati. 

Neslužbeno se doznaje kako je dječak na Bundeku bio s gospođom koja ga je čuvala. Ona je dječaka i njegovog brata  starog oko godine dana  preuzela od njihove majke oko 14 sati.

Kada se dječak počeo utapati priskočila su mu u pomoć dvojica građana, a nakon njih i spasioci. Pokušali su ga reanimirati do dolaska Hitne pomoći koja je dječaka potom odvezla u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj gdje je dječak preminuo.

Policija je potvrdila kako se dječak utopio na istočnom djelu jezera Bundek, a očevid nisu radili jer ga DORH nije zatražio. 

Budući da se radi o maloljetnom djetetu policija ne daje više informacija o ovom tragičnom slučaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.