Obavijesti

News

Veliko proljetno čišćenje organizma uz biljne kapi

Veliko proljetno čišćenje organizma uz biljne kapi
5

Oslobodite svoj organizam od svega suvišnoga i izbacite toksine koristeći ekstrakte sikavice, artičoke ili pripravak za detoksikaciju Cyrasil koji je jedinstvena kombinacija sastojaka

Proizvodi renomirane španjolske tvrtke Soria Natural napokon su dostupni i na hrvatskom tržištu i odnedavno se mogu nabaviti u ljekarnama, biljnim ljekarnama i prodavaonicama zdrave hrane.


- U asortimanu proljetnog čišćenja organizma ponudili smo kapi sikavice i artičoke te kompleks Cyrasil, koji je jedinstvena kombinacija soka crne rotkvice, artičoke i mlijeka sikavice sa sojinim lecitinom obogaćenim fosfatidilkolinom - kaže Val Gočin, voditeljica prodaje u hrvatskom predstavništvu Soria Natural.


- Sikavica, Silybum marianum jedna je od najboljih biljaka za zaštitu i detoksikaciju jetre. Ona se često poistovjećuje s čičkom, jer su vrlo slične, ali nisu iste biljke. Sikavica naraste i do dva metra u visinu i jako je bodljikava, ali i vrijedna truda ubiranja zbog njezine iznimne ljekovitosti. Ova biljka je u uporabi već više od 2000 godina i uglavnom je korištena za čišćenje i regeneraciju jetre - kaže Gočin, pojašnjavajući da silimarin povećava razinu glutationa u jetri za 35%, koji je najvažniji antioksidans za zaštitu jetre, i njegova razina pada ako smo svakodnevno izloženi visokim razinama toksina.

Sikavica štiti jetru od razarajućeg djelovanja mnogih lijekova te ima moć iz organizma izbaciti kemikalije, alkohol, teške metale i radijaciju.


- Svima koji vole masne i obilne obroke i ne mogu odoljeti dobroj kapljici, tijelo je zbog toga opterećeno. Pomoć dolazi iz prirode i zove se artičoka, koja čisti jetru, snižava kolesterol, otklanja nadutost i bolove u trbuhu, detoksicira organizam, regulira probavu i pomaže pri mršavljenju - kaže Gočin iz Soria Natural.

Posebno učinkovit pripravak za detoksikaciju je Cyrasil, kompleks koji sadrži mlijeko sikavice, a pomaže pri čišćenju jetre i organizma.


- Sikavica je najkorisnija ljekovita biljka za zaštitu jetre. Artičoka pridonosi zdravlju srca i održavanju normalne razine masti u krvi. Također pridonosi funkcioniranju probavnog trakta u slučaju osjećaja punoće i napetosti nakon obroka. Cyrasil je koristan i u održavanju tjelesne težine - kaze Gočin o ovom jedinstvenom proizvodu na tržištu, koji je popularan zbog svoga načina uporabe, jer dolazi u 14 praktičnih ampula, koje se konzumiraju po jedna dnevno.


- Soria Natural među vodećim je tvrtkama u Europi na području fitoterapije. Koristi najmoderniju tehnologiju, koja omogućuje da su proizvodi od ljekovitog bilja koje nudimo mnogo djelotvorniji. S novim tehnologijama, kao što su superkritična tekućina i liofilizacija iz ljekovitog bilja dobivaju se koncentrirane aktivne tvari, koje su šest do 25 puta djelotvornije od tinktura pripravljenih tradicionalnim metodama - kaže Robert Kisela, direktor tvrtke Fiprom d.o.o., ekskluzivnog zastupnika Soria Natural za Hrvatsku.


Najveća prednost kapi Soria Natural je to sto su bez alkohola!
- Ustanovljeno je da je glicerin najbolje sredstvo za konzerviranje, jer je potpuno prirodna supstanca biljnog podrijetla, a istodobno sprječava kvarljivost proizvoda i održava nepromijenjene sve njegove sastojke, te ne šteti zdravlju ljudi - kaže Kisela, dodajući da se biljni ekstrakti čuvaju u 50-mililitarskim tamnim bočicama s unaprijeđenim čepom i priloženom kapaljkom, označenom jedinicama za jednostavnije uzimanje, što spriječava razlijevanje tekućine, pa dugotrajno brojanje kapi više nije potrebno.

PREDNOSTI PROIZVODA SORIA NATURAL
Bez alkohola
Bez boje
Bez aditiva
Bez konzervansa
Ekološka proizvodnja
Izvanredna učinkovitost
Vrhunska kvaliteta
30 godina tradicije


Vise na web stranici i Facebook Soria Natural Hrvatska

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije