Obavijesti

News

Komentari 28

Veljina ljubavnica čuva njegove tajne: U mobitelu su pronašli 200 snimaka mučenja ljudi...

Veljina ljubavnica čuva njegove tajne: U mobitelu su pronašli 200 snimaka mučenja ljudi...

U mobitelu djevojke pronađene su užasne slike i videa na kojima su mučeni muškarci. Pronašli su pet mobitela, a djevojka je pristala sudjelovati u istrazi. Sumnja se da je bila Veljina ljubavnica...

U mobitelu djevojke za koju se smatra da je bila ljubavnica Veljka Belivuka zvanog Velja, pronađeno je 200 fotografija i videa mučenja i iživljavanja nad muškarcima, žrtvama klana. 

Sumnja se da je sami Velja to predvodio.  Kako prenose beogradski mediji, kod djevojke je zaplijenjeno pet mobitela od kojih je jedan kriptiran. Uz mobitele pronađena je USB memorija i jedan hard disk. 

Istražitelji su u njima pronašli čak 189 fotografija, 37 videa i 16 audio zapisa strašnog mučenja te poruke koje je djevojka izmjenjivala s Veljom. 

Ovo je nemilosrdni koljač Velje Nevolje: Srđan Lalić je od IT stručnjaka postao ubojica
Ovo je nemilosrdni koljač Velje Nevolje: Srđan Lalić je od IT stručnjaka postao ubojica

Izvor iz istrage potvrđuje da je djevojka pristala surađivati u istraži te je objasnila i svoj odnos s Veljkom Belivukom, prenosi Blic.rs.

- Sama je čak dala šifre za četiri telefona, ali ne i za peti - navodi izvor iz istrage.

Kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića uhićena je 4.veljače, a pripadnici se sumnjiče za otmice, ubojstva, trgovinu drogom i oružjem, kao i pranje novca. Prema prvim informacijama, tereti ih se za najmanje pet ubojstava za koja se sumnja da su počinjena u kući u Ritopeku, čiji je vlasnik jedan od uhićenih. 

Izvor navodi da su protiv djevojke podnijeli kaznenu prijava, ali da ona nije osumnjičena da je na bilo koji način sudjelovala u otmicama i likvidacijama.

Nove jezive slike prikazali na televiziji: Velja Nevolja pozirao s obezglavljenim žrtvama
Nove jezive slike prikazali na televiziji: Velja Nevolja pozirao s obezglavljenim žrtvama

- I ona je imala šifrirani telefon za tajnu komunikaciju. Od pet telefona, istražitelji jedan nisu uspjeli otvoriti. Međutim, ono što je pronađeno u ostalim uređajima dovoljno je da ljude koji su na fotografijama pošalje na doživotnu zatvor - kaže izvor. 

Za fotografije koje su pronađene, sumnja se da su nastale u kući u Ritopeku. 

Na slikama su krv, dijelovi tijela, žrtve vezane lisicama, ali i na snimci na kojima se čuju krici i molbe za život. No, to je samo dio užasnog iživljavanja koje su snimili te onda slali i razmjenjivali. 

Tužiteljstvu je ostalo još točno 15 dana za podizanje optužnice protiv uhićenog Belivuka i članova njegovog klana koji su osumnjičeni za pet ubojstava.