News

Komentari 13

Vice Mihanović: HDZ ne ide na sastanke koje organizira Puljak

Vice Mihanović: HDZ ne ide na sastanke koje organizira Puljak

HDZ više neće sudjelovati u predstavi u režiji Ivice Puljka jer svi smo u Splitu taoci onog što on radi, rekao je Mihanović na današnjoj konferenciji za novinare.

Predsjednik splitskoga HDZ-a i gradski vijećnik Vice Mihanović izvijestio je u srijedu da vijećnici te stranke neće sudjelovati na sastancima koje organizira gradonačelnik Puljak, ali će otići na sjednicu Gradskog vijeća koju će radi njegova raspuštanja sazvati predsjednik vijeća Jakov Prkić.

"HDZ više neće sudjelovati u predstavi u režiji Ivice Puljka jer svi smo u Splitu taoci onog što on radi", rekao je Mihanović na današnjoj konferenciji za novinare. Dodao je kako je klub HDZ-ovih gradskih vijećnika dobio poziv za današnji sastanak s gradonačelnikom Puljkom, ali, kako je rekao, u njemu nije navedeno o čemu će se razgovarati.

"Ne možemo na sastanke ići tek tako, a da ne znamo o čemu će se razgovarati", poručio je Mihanović.

Ponovio je da će HDZ-ovi gradski vijećnici dati ostavke kad to učine gradonačelnik Puljak, njegov zamjenik Bojan Ivošević i drugi zamjenik gradonačelnika Antonio Kuzmanić.

Istaknuo je da je HDZ spreman ići na izvanredne izbore u Splitu i za gradonačelnika i za Gradsko vijeće te da se trenutačno traži kandidat te stranke za splitskoga gradonačelnika.

Na izravno novinarsko pitanje zašto on nije kandidat, Mihanović je odgovorio: "Tko Vam kaže da nisam, možda Vas razveselim pa budem i ja."

Mihanović je podupro stajalište Ministarstva pravosuđa i uprave po kojem je za Grad Split potrebno imenovati povjerenika Vlade RH.

Najčitaniji članci