News

Komentari 83

VIDEO Jezivi prizori iz Zagorja: Vrludao autom po cesti, vozio po suprotnoj traci, vozači trubili

VIDEO Jezivi prizori iz Zagorja: Vrludao autom po cesti, vozio po suprotnoj traci, vozači trubili

Video opasnog vozača objavljen je u subotu ujutro na Facebooku, gdje je navedeno kako je isti vozio noćas po cesti od Radoboja do Šemenice. Policija ga traži

Video vrlo opasne vožnje u kojoj je vozač po punoj traci prelazio iz desne u lijevu i obratno osvanuo je u Facebook grupi Policija zaustavlja - Krapinsko zagorska županija. 

POGLEDAJTE VIDEO: Užas u Zagorju, jedva izbjegao sudar

Iz PU krapinsko-zagorske rekli su nam kako su upoznati s videom te da temeljem istog trenutno traže vozača protiv kojeg će podnijeti kazneni postupak. Prema navodima u spomenutoj Facebook grupi, vozač je noćas opasno vrludao po cesti od Radoboja prema Šemnici u blizini Krapinskih Toplica, a iz videa se čuje i kako mu vozači iz suprotnog smjera trube.

Apsolutno jezivi prizori između kojih se ističe i prikolica koja se opasno zanjihava lijevo-desno gdje je jedva izbjegnuo nesreću, a jednako tako i vožnja po lijevoj traci u oštrom zavoju, za kojeg je uspio doći natrag do desne trake kako bi ga uopće svladao.

Hrpa zgražajućih reakcija građana preplavila je video objavu na Facebooku, a sličnu ludost izvodio je i vozač za kojim je trčao policajac kod Tomislavgrada prošle godine dan nakon Božića

 

 

Najčitaniji članci