News

Komentari 60

VIDEO Kolaps u Beogradu zbog snijega: 'Kao da je život stao, ceste su zatrpane, a mi zapeli'

VIDEO Kolaps u Beogradu zbog snijega: 'Kao da je život stao, ceste su zatrpane, a mi zapeli'

Cijeli dan u većini Srbije pada snijeg od jutra te je uzrokovao i prometni kolaps, a neka sela su i bez struje

Još noćas je u Srbiji počeo padati snijeg, a zatrpao je i Beograd. Pod težinom snijega su padala stabla, ali i strujni vodovi,  javni prijevoz ne može prometovati, a kako kaže čitateljica, ako i izađeš iz kuće pitanje je kad i kako ćeš se vratiti.

- Ako izađemo iz kuće, vrlo vjerojatno ćemo zaglaviti. Javni prijevoz ne vozi, taksi ne vozi, sve je stalo i nema života. Tko zna što će biti sutra jer je ponedjeljak. Danas je nedjelja, pa manje ljudi cirkulira i radi - rekla nam je čitateljica koja kaže da su ceste zatrpane snijegom, te da nadležne službe ne rade dovoljno da se normalizira promet.

POGLEDAJTE VIDEO BEOGRADA POD SNIJEGOM:

Iako fotografije iz Beograda ne pokazuju to, gradonačelnik Beograda tvrdi da su snijeg dočekali spremno.

- Naravno, u prosincu smo mogli očekivati ovakve uvjete i spremno smo ih dočekali. Spremno je 16 tona soli za ceste ako bude potrebno, tako smo i ovu zimsku sezonu dočekali spremno - rekao je gradonačelnik Zoran Radojičić, piše N1.rs.

Ništa bolje nije ni u ostatku zemlje. Kako doznaje portal Nova.rs, nekoliko šlepera zaglavljeno je na isključenju za Surčin. Oko Pešterske visoravni napadalo je više od 30 centimetara, odsječena su cijela sela. I oko Kragujevca mnogi su bez električne energije. 

Autobus sa odbojkašicama Mladog radnika iz Požarevca prevrnuo se na putu između Pećinaca i Buđanovaca, potvrđeno je za Nova.rs. Riječ je o mlađim kategorijama kluba iz Požarevca, a odbojkašice su upućene u kliniku u Tiršovu na preglede.

Meteorolozi najavljuju da će se u Srbiji snježni pokrivač zadržati narednih desetak dana, bit će povremenih snježnih padalina, ali ne tako intenzivnih.

Najčitaniji članci