News

Komentari 0

VIDEO Pogledajte kako roditelje malene Nikoll odvode u zatvor nakon izricanja presude na sudu

VIDEO Pogledajte kako roditelje malene Nikoll odvode u zatvor nakon izricanja presude na sudu

Suđenje roditeljima započelo je 11. travnja, a sudilo im se zbog zanemarivanja i zlostavljanja djece što je rezultiralo teškim ozljedama glave male Nikoll (2) koja je na Uskrs 2021. podlegla ozljedama

Sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu osudio je roditelje preminule djevojčice Nikoll Dedić na jedinstvene kazne zatvora. Majka je osuđena na 13 godina zatvora, a otac na sedam godina.

Roditelji su odmah nakon izricanja presude prevezeni u zatvor, a odvjetnik je najavio žalbu na presudu.

POGLEDAJTE VIDEO: Roditelje male Nikoll odvode u zatvor

Majka nam je uoči čitanja presude rekla kako joj je svejedno koliku će kaznu zatvora dobiti jer njenog djeteta više nema.

Suđenje roditeljima započelo je 11. travnja, a sudilo im se zbog zanemarivanja i zlostavljanja svoje djece što je rezultiralo teškim ozljedama glave malene Nikoll (2) koja je na Uskrs 2021. podlegla ozljedama i preminula u Klaićevoj bolnici u Zagrebu.

Podsjetimo, dvoipolgodišnja Nikoll Dedić iz Nove Gradiške je prije nešto više od godinu dana brutalno pretučena. Djevojčica je na Uskrs 2021. godine preminula u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici, i to od posljedica ozljeda koje joj je nanijela vlastita mama.

Tatu djevojčice tereti se za nasilje u obitelji i zanemarivanje dvoje djece, od kojih je jedno Nikoll.

Uz to, tek se treba utvrditi stupanj odgovornosti djelatnika Centra za socijalnu skrb Nova Gradiška, za koje je stručno povjerenstvo Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike na zahtjev Županijskog državnog odvjetništva utvrdilo da je bilo propusta.