News

Komentari 290

'Kakva kuća? Koja plaža? Nije istina da sam išta betonirala'

'Kakva kuća? Koja plaža? Nije istina da sam išta betonirala'

Kakva kuća? Koja plaža? Kakvo betoniranje? Prvi put čujem za sve to, nije to istina i ne mislim se sada spuštati na tu razinu i to komentirati, kratka je bila u telefonskom razgovoru Dragičević Soldo

Kako je otkrila Slobodna Dalmacija, vidjelica Mirjana Dragičević Soldo pred svojom luksuznom vilom na Hvaru bez ikakve je dozvole betonirala plažu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kad smo je nazvali, pravila se da ne zna o čemu je riječ.

- Kakva kuća? Koja plaža? Kakvo betoniranje? Prvi put čujem za sve to, nije to istina i ne mislim se sada spuštati na tu razinu i to komentirati, kratka je bila u telefonskom razgovoru međugorska vidjelica Mirjana Dragičević Soldo.

O detaljima nije željela govoriti.

Ipak činjenice govore drugačije.

Iz Odjela za pomorstvo i turizam Splitsko-dalmatinske županije za Slobodnu su rekli da osuđuju uništavanje prirode.

- Možemo potvrditi da nije riječ o koncesijskom odobrenju. Za uvalu Blaće, općina Sućuraj, otok Hvar do danas UO za turizam nije zaprimio nijednu prijavu, ni preko internetskog obrazaca niti direktno e-mailom ili poštom - kažu.

Dodaju da će prijavu proslijedili nadležnim institucijama: Lučkoj kapetaniji, Građevinskoj inspekciji, Inspekciji zaštite okoliša i Komunalnom redarstvu Općine Sućuraj.

Svakog 18. ožujka Mirjani se navodno ukazuje Gospa. Hoće li joj se građevinski inspektori ukazati prije tog, vidjet ćemo.

Najčitaniji članci