Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
367 komentara

Vidjelica tvrdi: Ne vjerujem da je papa Franjo baš tako mislio

Kakvi su to vidioci koji nam danas kažu da će Gospa sutra u četiri sata poslijepodne poslati poruku? To nije kršćanski identitet, rekao je Sveti Otac

Reuters
Foto: Reuters
367 komentara

Čitala sam Papinu izjavu. Ne bih je komentirala jer se Međugorje na spominje izravno, nego je izvučeno iz konteksta, kaže Mirjana Dragičević Soldo.

Prema njezinu svjedočenju, njoj se 25. lipnja 1981. godine zajedno s Ivankom Ivanković, Vickom Ivanković Mijatović, Ivanom Dragićevićem, Marijom Pavlović Lunetti i Jakovom Čolom ukazala Gospa u Međugorju. Od tada im se, kažu vidioci, redovito ukazuje.

- Ne vjerujem da bi papa Franjo, kojeg iznimno poštujem, svoj stav o Međugorju tako izrekao. Uostalom, nikome ovdje ukazanja nisu u 16 sati - kratko je komentirala Mirjana Papinu izjavu koja je mnoge iznenadila.

Podsjetimo, poglavar Katoličke crkve u utorak je govorio o ukazanjima, a to su mnogi odmah shvatili kao njegov negativan stav o međugorskom fenomenu.

- Kakvi su to vidioci koji nam danas kažu da će Gospa sutra u četiri sata poslijepodne poslati poruku? To nije kršćanski identitet. Zadnja riječ Božja zove se Isus i ništa nakon toga - rekao je papa Franjo.

Vatikanski glasnogovornik poslije je pokušao ublažiti izjavu Pape rekavši kako je Franjo vjerojatno govorio o Međugorju, ali da to kratko spominjanje nije konačni vatikanski sud o njemu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message