Obavijesti

News

Komentari 86

Fitness trenerica iz Zadra: Konačno otvaramo, nadam se da će uskoro završiti ovo ludilo!

Fitness trenerica iz Zadra: Konačno otvaramo, nadam se da će uskoro završiti ovo ludilo!

Elizabeta Gospić (27), trenerica fitnessa kaže kako neće raditi neke vježbe koje su se do sada radile u paru. Poštivat će sve mjere, a posebnu pozornost planiraju posvetiti fizičkom distanciranju između korisnika.

VIDEO

Fanatici fitnessa i kavopije došli su na svoje. Napokon. Od ponedjeljka teretane otvaraju svoja vrata korisnicima, ali uz jasno propisane mjere. Primjerice, svaki vježbač mora imati 20 metara četvornih prostora. A napokon možemo popiti i pravu kavu iz kafića. Ili pivo, sok, što god želite. Doduše, i dalje isključivo za van. I dok se jedni vesele toploj kavici, ali onoj pravoj, iz omiljenoga kafića, drugi će u ranu zoru pokucati na vrata otvorenih teretana i fitness centara.

- Navikla sam treninge održavati u manjim grupama pa mi ovo neće predstavljati veliki problem kao nekima, ali ipak u moju dvoranu stane samo devet osoba jer ima 200 četvornih metara - priča nam Elizabeta Gospić (27), trenerica fitnessa iz Zadra, koja je spremna uhvatiti se u koštac s novim izazovima koje joj je propisao Stožer civilne zaštite. U sklopu svoje udruge Limitless odrađuje grupne treninge, a nekima drži i privatne satove. Tvrdi da će se na njezinim grupnim treninzima strogo poštivati epidemiološke mjere jer joj je zdravlje njezinih klijenata na prvom mjestu.

- Nećemo raditi neke vježbe koje su se do sada radile u paru, a posebnu pozornost ćemo sigurno pridavati fizičkom distanciranju između korisnika. Zajedno ćemo proći kroz sve ovo, a nadam se da će uskoro završiti to ludilo. Bitno je da svi sačuvamo zdravlje, a tome će nam pomoći i treninzi - kaže Elizabeta. Dodaje da se njezina dvorana uvijek redovito dezinficira nakon korištenja te da svaki klijent ima obavezu očistiti rekvizite s kojima je radio. Unatoč tome što će broj osoba morati ograničiti sukladno odluci Stožera, tvrdi da nitko neće ostati zakinut za treninge.

- Ako bude trebalo, povećat ću broj dnevnih treninga kako bi svi mogli doći trenirati i ostati u kondiciji - odlučno tvrdi i dodaje da joj je zadovoljstvo klijenata na prvome mjestu. Iako će veći broj dnevnih treninga iziskivati više angažmana i vremena, Elizabeta ne planira povisiti mjesečnu članarinu koju plaćaju klijenti.

Otvara se teretana koju je zapečatio Inspektorat: 'Prvi trening je u 5:45 ujutro'
Otvara se teretana koju je zapečatio Inspektorat: 'Prvi trening je u 5:45 ujutro'

- Ma, ne! Svi su već dovoljno pogođeni korona situacijom, ne bi bilo u redu da mi sad podignemo cijenu članarine - kaže nam Zadranka. Tako je odlučila iako je dvorana u kojoj provodi treninge u najmu, a kaže da nije imala nikakvih primanja dok su bili zatvoreni. Rekvizite koji se koriste sama je kupila. Kaže da od Grada, iako ima udrugu, nikad nije dobila nikakav poticaj.

- Neću se žaliti i kukati zbog troškova. Treba misliti pozitivno i izboriti se da se sve vrati u normalu. Ipak volim ovaj posao i najbitnije mi je da smo počeli ponovno raditi - tvrdi mlada trenerica. Telefon im je, kažu vlasnici fitnessa i teretana, nakon popuštanja mjera počeo zvoniti kao lud. Vrijeme je za trening...

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.