Obavijesti

News

Komentari 188

Vlasnik bara 'Three Monkeys' u Rijeci poručio HDZ-ovcima da ubuduće zaobilaze njegov kafić

Vlasnik bara 'Three Monkeys' u Rijeci poručio HDZ-ovcima da ubuduće zaobilaze njegov kafić
1

Tomislav Kovačević ogorčen je odlukama Vlade što se tiče rada kafića. Navodi kako je krađa temeljni cilj većine članova i simpatizera HDZ-a. Predsjednik riječkog HDZ-a Josip Ostrogović to je nazvao rasizmom

VIDEO

Vlasnik riječkog caffe bara Three Monkeys, Tomislav Kovačević putem Facebooka poručio je članovima, simpatizerima i glasačima HDZ-a da nisu dobrodošli u kafić, a predsjednik riječkog HDZ-a Josip Ostrogović uzvratio mu je da takvim "rasističkim objavama" skupljaju jeftine poene.

Povodom nagrade koju nam je urucio nas premijer jer smo bili vrlo disciplinirani i dobri a ta nagrada je da caffe...

Objavljuje Three MonkeysPetak, 12. veljače 2021.

Kovačević se naime, na društvenim mrežama u petak oglasio u povodu odluke kojom se caffe barovima od ponedjeljka omogućuje prodavanje kave za van, a što su do sada mogle činiti crpke, frizerski saloni i kiosci.

Za kladionice vrijede iste mjere kao za dućane. Na terasi kafića ne smiju biti stolice i bez glazbe
Za kladionice vrijede iste mjere kao za dućane. Na terasi kafića ne smiju biti stolice i  bez glazbe

Ističući da su vlasnici caffe barova od članova HDZ-a, Vlade i premijera poniženi, Kovačević je u objavi naveo da je zemlja sustavno i sistematski osiromašena, da ni najveći optimisti više ne vide izlaz, da je krađa svih oblika temeljni cilj većine članova i simpatizera HDZ-a, da na na pozicije postavljaju ljude koji nemaju nikakve predispozicije za obavljanje tih poslova, ali su podobni te da je stručni stožer uvreda za sve koji razmišljaju svojom glavom.

"Svjestan sam da se neće ništa promijeniti dok mali čovjek ne digne glas i baš zbog toga vas molim da nas zaobiđete. Nismo pristali i nikad nećemo na ovo. Zbog svih kolega koji jesu ili će biti prisiljeni svoje poslove zauvijek zatvoriti, zbog svih suza isplakanih u samoći zbog neizvjesnosti, zbog svog proživljenog straha i poniženja koje ste pružili mom voljenom narodu i domovini. Bilo je dosta. No pasaran," poručio je vlasnik caffe bara "Three Monkeys" Tomislav Kovačević. On je također, u novoj objavi u subotu pojasnio da je riječ o njegovu osobnom stavu te da ne pripada nijednoj političkoj opciji.

'Mi ćemo se spasiti tek kad nas puste da skroz otvorimo kafiće. Sad kao da smo na respiratoru'
'Mi ćemo se spasiti tek kad nas puste da skroz otvorimo kafiće. Sad kao da smo na respiratoru'

Predsjednik riječkog HDZ-a Josip Ostrogović poručio mu je kako je neugodno iznenađen.
"Danas sam se ipak vrlo neugodno iznenadio kada je jedan poznati riječki kafić objavio proglas kojim moli sve članove, sve simpatizere i glasače HDZ-a da ne dolaze u njihov kafić jer nismo dobrodošli. U njihove razloge ne želim ulaziti, a pogotovo me ne diraju njihove emotivne manipulacije i populističko dociranje. Kolektivna odgovornost bila je tekovina nekog drugog sistema, baš kao i proglasi kojima se neke skupine proglašavaju nepoželjnima. Nažalost, u ovom slučaju se građani Rijeke segregiraju zbog pripadnosti određenoj političkoj opciji što bi se moglo karakterizirati kao rasizam", istaknuo je u priopćenju.

Predstavnicima caffe bara Three Monkeys poručio je da su i jedni i drugi jednaki, da jednako vole Rijeku, kavu, Korzo...

- Volimo Rijeku, volimo kavu i šetnju Korzom. Živimo u najljepšem gradu na svijetu i jedina je razlika to što smatramo da Andrej Plenković bolje vodi ovu zemlju, no što bi ju vodili Davor Bernardić i Peđa Grbin. Što je Oleg Butković bolji ministar od Zlatka Komadine i Tomislav Klarić bolji gradonačelnik od Vojka Obersnela, tako da na vašu žalost ovakvim rasističkim objavama možete jedino skupljati jeftine poene i reklamirati se, samo se pitam kod koga -  zaključuje Ostrogović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 188
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.