News

Komentari 393

Vlasnik kafića uzvratio Plenkiju: 'E, pa ne volim vas, uništavate državu. Tlak mi je na milijardu!'

Vlasnik kafića uzvratio Plenkiju: 'E, pa ne volim vas, uništavate državu. Tlak mi je na milijardu!'

Kovačević je postao poznat nakon što je objavio da "članovi, glasači i simpatizeri HDZ-a" u njegov bar nisu dobrodošli. Plenković je danas njegov čin nazvao "eklatantnim primjerom diskriminacije"

Tomislav Kovačević, vlasnik riječkog kafića Tri majmuna, odgovorio je premijeru Andreju Plenkoviću nakon njegove prozivke na današnjoj konferenciji za novinare. Tvrdi da nikad nije rekao da je HDZ-ovcima zabranjen ulaz, već da ih ne voli jer 30 godina uništavaju Hrvatsku.

"Čuo sam što je rekao, tlak mi je na milijardu! Neka se spusti malo na zemlju, nisam ja njegov podanik,", prvo je što je za Dnevnik.hr rekao Tomislav Kovačević, vlasnik kafića Tri majmuna, na čiji je istup danas kritizirao i sam premijer Andrej Plenković na konferenciji za novinare. 

"Naravno da to nikad nisam napisao, taj vrli premijer bi mogao pročitati moje izjave kad govori da su novinari nepripremljeni. Nisam napisao da će nekome biti zabranjeno, nego da ih ne želim blizu. Ali hoće li doći on i njegovi, to nije moja stvar. Kod nas će svaki gost biti profesionalno uslužen", kaže Kovačević. 

Ljuti ga i Plenkovićeva tvrdnja da je Kovačeviću dao novac. 

"On ne daje pare, on je sluga naroda, bar bi to trebao biti, a ne da narod služi njemu. Ovo doživljavam kao pritisak. Okomio se na malog čovjeka iz Rijeke koji je rekao da ne voli članove njegove stranke. E, pa ne volim vas! Trideset godina uništavate ovu državu i ja vas ne volim", poručuje Kovačević.

 

Najčitaniji članci