News

Komentari 40

Vozač busa pijan vozio putnike: 'Kad se drugi put zabio u stup, shvatili smo da nešto ne valja'

Vozač busa pijan vozio putnike: 'Kad se drugi put zabio u stup, shvatili smo da nešto ne valja'

S kolodvora je krenuo u 'rikverc' te je bočnim dijelom vozila udario betonski stup perona. Nakon toga, ubacio je u prvu te bočnim vanjskim ogledalom udario u betonski stup

Policija je u utorak oko 19.10 sati na autobusnom kolodvoru u Čakovcu uhitila vozača autobusa koji je u pijanom stanju prevozio putnike.

- Vozač (54) s područja Zagrebačke županije je upravljao autobusom varaždinskih registarskih oznaka, dok je u krvi imao 1,55 promila alkohola - otkrili su jutros iz policije, javlja Danica.hr.

- Normalno je došao i stao na peron, ukrcao prtljagu i čekao da krene. Moram naglasiti da to nije naš vozač već radi za prijevoznika Vincek. Kad je krenuo prvo se zabio retrovizorom u stup i onda išao u rikverc i udario s vratima. Tu smo i putnici i ja shvatili da nešto nije u redu. Zvao sam policiju jer je on htio nastaviti dalje i tek kad je policija došla on je ugasio bus i izašao van. Policija je dalje obavljala svoje, a ja sam zvao njegovog voditelja u Varaždinu, poslali su novog vozača kojeg sam s putnicima čekao sat vremena i onda su nastavili u istom busu jer je imao samo mala oštećenja ali je tehnički bio ispravan - ispričao nam je kolega koji je radio u smjeni u vrijeme događaja. 

- Za vrijeme vožnje u autobusu se nalazilo 11 putnika. Vozaču je privremeno oduzeta vozačka dozvola te je uhićen - kažu u čakovečkoj policiji.

Najčitaniji članci