Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
3 komentara

Vratila se u prirodno stanište: Puma šetala ulicama Santiaga

Puma je zamijećena i uhvaćena u četvrti Nunoi u zajedničkoj operaciji policije, službe za poljoprivredu i stočarstvo (SAG) i osoblja gradskoga zoološkog vrta. Životinja je stara oko godinu dana i teška oko 35 kg

A puma walks along a street during the dawn at a neighborhood before being captured and taken to a zoo, in Santiago
Foto: STRINGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
3 komentara

Divlja puma koja je u potrazi za hranom dolutala s planinskog područja oko Santiaga i šetala praznim ulicama glavnoga čileanskog grada u kojemu je na snazi policijski sat zbog pandemije korona virusa, uhvaćena je u utorak u zoru, izvijestila je policija. 

A puma climbs a wall during the dawn at a neighbourhood before being captured and taken to a zoo, in Santiago | Autor: STRINGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: STRINGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Puma je zamijećena i uhvaćena u četvrti Nunoi u zajedničkoj operaciji policije, službe za poljoprivredu i stočarstvo (SAG) i osoblja gradskoga zoološkog vrta. 

- Ovo je nekoć bilo njihovo prirodno stanište iz kojega smo ih potisnuli - rekao je na konferenciji za novinare Marcelo Giagnoni, regionalni direktor SAG-a, misleći pritom na širenje čileanske prijestolnice u kojoj danas živi gotovo 7 milijuna stanovnika.

Coronavirus - Spain VELIKI PROBLEM Španjolci u strahu: Čak 5400 zaraženih ljudi radi u zdravstvu

Životinja je stara oko godinu dana i teška oko 35 kilograma. Prevezena je u zoološki vrt, gdje će je stručnjaci ponovno pregledati.

- Puma nije ozlijeđena i zdrava je - dodao je Giagnoni.

RAZLIKUJTE 'FAKE NEWS' Je li zbilja do Putina? Manje je zaraženih Rusa nego Slovenaca

Vlada je u nedjelju u Čileu uvela policijski sat zbog širenja koronavirusa kojim je u ovoj zemlji u utorak bilo zaraženo 922 ljudi, a dvije su osobe umrle. Čile je 18. ožujka zatvorio svoje kopnene, zračne i morske granice.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message