News

Komentari 29

Vremenska prognoza za Praznik rada: Imamo dobre i loše vijesti za one koji roštiljaju za '1. maj'

Vremenska prognoza za Praznik rada: Imamo dobre i loše vijesti za one koji roštiljaju za '1. maj'

Na Praznik rada ujutro kiša i naoblaka, kasnije ima nade i za sunce. Vjetar slab, Najviše dnevne temperature kreću se do ugodnih 27 °C...

Na zapadu Hrvatske za Praznik rada prema Meteo HRT oblačno i mjestimice sa kišom, većinom u jutarnjim satima. Slaba do umjerena bura i istočni vjetar koji će sredinom dana oslabiti. More će biti mirno i valovito, a najniža temperatura zraka u Istri i na Kvarneru između 9 i 12 °C, a u unutrašnjosti Istre između 7 i 10°C.

Na istoku Hrvatske pretežno oblačno uz malo kiše, vjetar slab, najviše dnevne temperature između 12 i 27°C.

U središnjoj Hrvatskoj sunčano uz promjenljivu naoblaku , povremeno uz malo kiše ili poneki pljusak. Vjetar slab, a najviša dnevna temperatura između 11 i 25 °C.

Primorska Hrvatska u subota bez oborina i razvedravanje, najprije uz more i obalu. Slabo do pojačano jugo će u popodnevnim satima slabiti, a najviše dnevne temperature između 16 i 23 °C.

U Dalmaciji će biti djelomice sunčano uz malu mogućnost za lokalne kratkotrajne pljuskove s grmljavinom. More malo, još u početku valovito. Očekuju se najviše dnevne temperature između 16 i 23 °C.

Na jugu Hrvatske u subotu pretežno oblačno,umjereno i jako jugo će tijekom prijepodnevna sasvim oslabiti te zatim u noći opet jačati. More malo, još u početku mjestimice valovito. Očekuju se najviše dnevne temperature između 16 do 23 °C.

 

 

 

Najčitaniji članci