Obavijesti

News

Komentari 43

'Probajte nešto blokirati pa ćete vidjeti, bando fašistička...'

Ići ćemo u svako mjesto i selo gdje pristaše fašista (Boška) Obradovića i tajkuna (Dragana) Đilasa blokiraju, dok svako to mjesto ne oslobodimo, poručio je Vučić

VIDEO

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u utorak je, govoreći na stranačkom skupu u svojstvu predsjednika Srpske napredne stranke (SNS), dio oporbe u Srbiji nazvao "bandom fašističkom" i odbacio zahtjeve s velikog oporbenog skupa u subotu u Beogradu poručivši da "Srbija nije njihova fontana želja".

Govoreći na sjednici Središnjeg odbora SNS-a o velikom protuskupu koji njegova stranka planira organizirati 19. travnja u Beogradu, Vučić je rekao da su na neuspjeh osuđene prijetnje oporbe da blokiraju dolazak pristaša SNS-a.

"Ja im sad kažem: 'Ajde, probajte blokirati, pa ćete vidjeti, bando fašistička! Neće početi miting u petak - a ići ćemo u svako mjesto i selo gdje pristaše fašista (Boška) Obradovića i tajkuna (Dragana) Đilasa blokiraju, dok svako to mjesto ne oslobodimo", rekao je Vučić na zajedničkoj sjednici Predsjedništva i Središnjeg odbora SNS.

Ministar Vulin i 30 zastupnika SNS-a najavili su štrajk glađu

U povodu zahtjeva koje su pročitani na mitingu u subotu 13. travnja u Beogradu, poručio je oporbi da "Srbija nije njihova fontana želja" i da "nema ispunjavanja zahtjeva koje su tražili".

Na velikom prosvjednom skupu "Svi kao jedan - 1 od 5 milijuna" 13. travnja u Beogradu prosvjednici i oporba okupljena u Savezu za Srbiju uputili su zahtjeve vlastima od kojih traže slobodan pristup medijima i dogovor o poštenim izborima, te ravnopravan udio predstavnika vlasti i oporbe u Regulatornom tijelu za elektroničke medije (REM). Zatražen je i nepristran izbor tehničkog i uređivačkog tima javnih servisa - Radio-televizije Srbije i Radio-televizije Vojvodine.

Zastupnički klub naprednjaka u Skupštini Srbije odbacio je pregovore na razini izaslanstva vlasti i oporbe uz poruku da je za naprednjake "jedino mjesto za dijalog o svim važnim društvenim i političkim temama - parlament", te da su spremni za dijalog i razgovor, ali ne pristaju "ni na kakve razgovore s bilo kakvim izaslanstvima".

Viknuo sam: 'Evo mog rivala zvezdaša'. Vučić se okrenuo...
Viknuo sam: 'Evo mog rivala zvezdaša'. Vučić se okrenuo...

"Ne možemo razgovarati o nečemu što je suprotno zakonu, odnosno što nije sukladno važećim propisima", izjavio je danas novinarima u srbijanskom parlamentu šef zastupničkog kluba naprednjaka Aleksandar Martinović.

U Beogradu od početka prosinca traju građanski prosvjedi "1 od 5 milijuna" protiv vlasti Aleksandra Vučića i vladajuće koalicije, a u međuvremenu su prošireni na još stotinjak gradova diljem Srbije.

Trifunović: Kunem se, ne znam kako, ali ovo će ovdje stati...

Premda su kao jedan od ključnih zahtjeva prosvjednici dosad isticali ostavku i smjenu predsjednika Srbije, taj zahtjev nije istaknut na popisu pročitanom tijekom subotnjeg prosvjeda u Beogradu kada je u prvi plan istaknuta sloboda medija i dogovor o stvaranju preduvjeta za poštene izbore. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa