Obavijesti

News

Komentari 570

Prema Vučiću letjelo kamenje i cipele: Razbili su mu naočale

Prema Vučiću letjelo kamenje i cipele: Razbili su mu naočale
16

Dok je napuštao Memorijalni centar u Potočarima neki od okupljenih su ga ispratili zvižducima i povicima te ga čak gađali kamenjem, cipelama i raznim predmetima

VIDEO

Premijer Srbije Aleksandar Vučić položio je cvijeće na ulaz u Memorijalnom centru Potočari u Srebrenici  malo prije 13 sati. Dok je napuštao Memorijalni centar neki od okupljenih su ga ispratili zvižducima i povicima te ga čak gađali kamenjem, cipelama, bocama vode i raznim predmetima, javlja Blic . Pogođen je kamenom u glavu i lakše ozlijeđen, a Kurir piše da su mu i slomljene naočale.  Jedan od članovap pratnje htio je Vučića zaštititi kišobranom, no ovaj je to odbio.

Reuters

- Četniče, idi kući - vikali su mu. Jednog muškarca policija je iznijela iz Memorijalnog centra. Napadači su se pokušali sukobiti i s članovima Vučićeve pratnje, no policija ih je spriječila u tome.

VIDEO

Vučić i njegova pratnja su evakuirani i sada su na putu za Beograd.

Situaciju je smirio Husein ef. Kavazović , pozvavši okupljene na mir i dostojanstvo. Rekao je da je to njihova dužnost prema žrtvama.

Vučića su vrijeđali i pri samom dolasku u Srebrenicu, no predsjednica udruge 'Majke Srebrenice' Hatidža Mehmedović mu je zahvalila što je došao te mu na rever stavila cvijet, simbol stradanja bošnjaka.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 570
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature