Obavijesti

News

Komentari 4

Vučićev sin uhvaćen u društvu huligana kojem sude: Novinarki koja ih je ulovila uzeli mobitel

Vučićev sin uhvaćen u društvu huligana kojem sude: Novinarki koja ih je ulovila uzeli mobitel
1

Poručili su joj i da će biti privedena te su tražili da se obrišu sve fotografije s mobitela jer bi 'mogla imati problema'. Policajcima su se pridružila još dvojica muškaraca, koji nisu djelovali kao policajci

VIDEO

Novinarki srpskog KRIK-a oduzet je mobitel nakon što je fotografirala sina predsjednika Srbije Danila Vučića.

Vučićev sin bio je u društvu Aleksandra Vidojevića poznatijeg pod imenom Aco Rošavi. On je inače huligan blizak kavačkom klanu, a dvojac je u jednom kafiću u centru Beograda gledao nogometni derbi između Zvezde i Partizana.

U blizini je bila i policija, no nitko nije reagirao. Poslije kraće rasprave i nakon što je Vidojević to odobrio, mobitel je vraćen KRIK-ovoj novinarki.

KRIK navodi da se Aleksandar Vidojević u bazi policije Srbije vodi i kao član crnogorskog kavačkog klana, uz to što je član Partizanove navijačke grupe Janjičari. Trenutno mu se sudi jer je sa skupinom svojih huligana demolirao noćni klub Komitet. 

Nakon što je s ulice fotografirala Vučića mlađeg i Vidojevića, prišla su joj nepoznati muškarci i predstavili su se kao službene osobe. Bilo ih je troje i od nje su tražili novinarsku legitimaciju. Rekli su joj da s njima pričeka policiju.

Poručili su joj i da će biti privedena te su tražili da se obrišu sve fotografije s mobitela jer bi "mogla imati problema". Policajcima su se pridružila još dvojica muškaraca, koji nisu djelovali kao policajci niti su se tako predstavili, piše KRIK.

Vidojević je nakon kraće rasprave vratio mobitel novinarki te joj rekao da mu KRIK tekstovima koje o njemu objavljuje ugrožava život. Nakon toga su svi otišli. 

KRIK navodi da je ovo četvrti put da su Danilo Vučić i izvjesni član kavačkog klana viđeni zajedno u javnosti. KRIK se pita zašto se predsjednikov sin druži s čovjekom kojem se trenutno sudi i kojeg policija povezuje s crnogorskim kriminalnim klanom.

Dodaju da predsjednik Aleksandar Vučić nikad to nije objasnio javnosti. 

Krik je inače neprofitna nevladina organizacija koja se bavi istraživanjem kriminala i korupcije u Srbiji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina