News

Komentari 4

U Zadru privedena petorica za palež automobila i kontejnera

U Zadru privedena petorica za palež automobila i kontejnera

Požar na četiri plastična kontejnera prouzročilo je djelovanje toplinske energije otvorenog plamen. Vatra je zahvatila i četiri auta parkirana uz kontejnere. Planulo je utorak ujutro oko tri sata

Policijski očevid u Šibenskoj ulici u Zadru utvrdio  je kako je požar na četiri plastična kontejnera  prouzročilo djelovanje toplinske energije otvorenog plamena. Uslijed toga su tri kontejnera za otpad u potpunosti izgorjela dok je jedan djelomično oštećen. Vatra je zahvatila i četiri vozila parkirana uz kontejnere. Planulo je utorak ujutro oko tri sata, a požar su ugasili vatrogasci.

- Požar s kontejnera je zahvatio obližnja parkirana vozila. Auto Seat, zadarskih registarskih oznaka, 65-godišnjeg vlasnika izgorio je u potpunosti dok su na autima zadarskih registarskih oznaka Peugeot u vlasništvu 34-godišnjaka, Suzuki u vlasništvu 34-godišnjakinje i Renault u vlasništvu 42-godišnjaka, nastala su oštećenja uzrokovana toplinskom energijom - javlja policijska glasnogovornica Ivana Grbin.

Dodaje da policija intenzivno provodi kriminalističko istraživanje u cilju otkrivanja svih činjenica i okolnosti povodom kaznenog djela 'dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom' u sklopu kojeg će se utvrditi i nastala materijalna šteta.

 -Tijekom dana u službene prostorije policije je dovedeno pet osoba koje se dovode u svezu s navedenim događajem, a po završetku kriminalističkog istraživanja pravovremeno ćemo izvijestiti javnost - kaže Grbin. Ozlijeđenih ljudi na svu sreću nije bilo.

Najčitaniji članci