News

Komentari 3

Zagrebački Most mladosti sutra se ponovo otvara za promet

Zagrebački Most mladosti sutra se ponovo otvara za promet

Radovi druge etape su u tijeku, a bit će završeni do kraja prosinca. Obuhvaćaju sanaciju silazne rampe zapadnog kraka Sarajevske ulice te oba tramvajska stajališta na Mostu mladosti

Završeni su radovi prve etape Mosta mladosti, odnosno radovi na gornjem ustroju, stoga se u četvrtak, 13. svibnja, u ranim jutarnjim satima dionica u smjeru juga prema Sarajevskoj ulici pušta u promet za sva vozila, priopćeno je iz zagrebačkog Gradskog ureda za promet.

Radovi su obuhvatili promjenu asfaltnog zastora i hidroizolaciju kolnika, sanaciju rasponske konstrukcije gornjeg ustroja, sanaciju revizionih staza, vijenaca cestovnih objekata, uklanjanje stare i postavljanje nove pješačke ograde i zaštitne odbojne ograde te obnovu prijelazne naprave, istaknuo je u priopćenju pročelnik Dinko Bilić.

Radovi druge etape su u tijeku, a bit će završeni do kraja prosinca. Obuhvaćaju sanaciju silazne rampe zapadnog kraka Sarajevske ulice te oba tramvajska stajališta na Mostu mladosti. 

Ukupna vrijednost izvedenih radova iznosi 63.487.315 kuna, a ugovorena vrijednost nadzora je 196.000 kuna, kaže se u priopćenju.

Najčitaniji članci