Obavijesti

News

Komentari 79

Zaklali psa i sve snimili: Oboje su članovi misteriozne sekte?

Zaklali psa i sve snimili: Oboje su članovi misteriozne sekte?
1

Snimka koja je osvanula na društvenim mrežama šokirala je javnost, reagirao je čak i srpski ministar unutarnjih poslova, a prema prvim informacijama, mladić je poznat po jako čudnom ponašanju

VIDEO

Mladić M.Đ. (21) iz Obrenovca u Srbiji koji je krvnički zaklao psa, kao i njegova djevojka koja je sve to snimila kamerom, uhićeni su u subotu poslijepodne. 

Snimka koja je osvanula na društvenim mrežama šokirala je javnost, reagirao je čak i srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović, a prema prvim informacijama, mladić je poznat po jako čudnom ponašanju, piše Blic

Na snimci se vidi mladić sa kapuljačom koji prvo doziva psa, mazi ga, tiho mu pjevajući 'kefo zote'. U sljedećem trenutku, međutim, vadi veći nož i zabada ga svom snagom u nesretnu životinju i tako ga drži dok mališan zavija od bolova. Dok pas krvari, njih dvoje neprestano ponavljaju 'kefo zote'.  

Mladić tu ne staje, pa mu stopalom pritišće njušku, ne prestajući pjevušiti, kao neku užasnu uspavanku, iste dvije riječi. Dok mu pas krvari pod nogama, on mijenja melodiju kao u transu. Ne zaustavlja se čak ni kada pas zacvili posljednji put.  

– Koliko je prošlo? – pita on osobu koja je snimala, a čiji glas zvuči kao ženski.  

– Treba pet minuta, je li prošlo toliko? – pita je. 

– Pa ne baš, jer je trajalo. Još je živ – odgovara ona, na šta on nastavlja da pjevišu i drži nož u svojoj žrtvi, čije tužne oči dugo cakle u mraku.

Snimka je stvarno uznemirujuća i nije za one slabog srca

Društvenim mrežama se odmah proširila vijest da je riječ o istoimenoj sekti koja djeluje i u Obrenovcu, kao i da oko obrenovačkih škola postoji nekoliko grafita koje su ostavili njeni pripadnici. 

Također, na Twitteru se objavilo da je do 2016. godine postojao i srpski blog o 'Kefo Zote' koji je kasnije ugašen, baš kao i da je ovaj monstruozni čin u stvari snimila djevojka koja živi u Zemunu, ali često boravi u Obrenovcu i koja je navodno imala i neke sporne profile na Facebooku koje je ugasila i obrisala. To je kasnije potvrđeno budući da je policija uhitila i djevojku K.P. (34). 

Na snimku je reagirao i ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović koji je na svom Twitter profilu napisao da "ovakvo nasilje prema životinjama zaslužuje najstrožu kaznu". 

- Nevjerojatna je i užasna ovakva surovost i bezočno nasilje prema životinjama. To zaslužuje najstrožu kaznu. Očekujem brzu reakciju policije - napisao je Stefanović.  

Također, snimku su popratili i brojni negativni komentari. 

- Evo ne znam zaista, ne sjećam se da sam vidio nešto stravičnije za 41 godinu svog života. Komentar šta bih toj dvojici uradio bolje da ne napišem - napisao je jedan od korisnika Twittera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature