Obavijesti

News

Komentari 5

Zastrašujući detalji masakra: Ubijao nasumice pa sjeo u taksi s trudnicom i izvadio bombu

Zastrašujući detalji masakra: Ubijao nasumice pa sjeo u taksi s trudnicom i izvadio bombu

U Mladenovcu, četrdesetak kilometara od Beograda, U.B. krenuo je u svoj krvavi pohod u kojem je ubio osmero ljudi. Kad mu se zaglavio auto u blatu, sjeo je u taksi. Nije znao da je unutra i trudnica

VIDEO

Samo dan nakon masakra u osnovnoj školi Vladislav Pribnikar na Vračaru gdje je 13-godišnji dječak očevim pištoljima ubio sedam djevojčica, jednog dječaka i zaštitara, Srbiju je potresao novi strašan zločin. 

U Mladenovcu, četrdesetak kilometara od Beograda, 20-godišnji U.B. krenuo je u svoj krvavi pohod u kojem je ubio osmero ljudi. Navodno se prvo posvađao s nekime ispred trgovine, otišao je u auto po automatsku pušku i zapucao. Kasnije je išao od sela do sela i nasumice ubijao dok ga policija nije pronašla.

Pogledajte video

Pokretanje videa...

VIDEO MUP Srbije objavio snimku uhićenja: U velikoj akciji sudjelovalo čak 600 policajaca 01:12

Strašni detalji pokolja

Kako prenosi Blic, U.B. je na saslušanju pokušao od sebe napraviti žrtvu jer je čuo da ljudi pričaju loše o njemu. Rkeao je kako je pun bijesa otišao u kuću gdje je uzeo pušku, pištolj i veću količinu municije.

Rekao je da je pucao u ljude jer mu se nisu htjeli ispričati, a neke koje je ubio je poznavao, poput policajca s kojim je igrao nogomet, a pucao mu je u glavu. Ubio je i policajčevu sestru.

Potom je otišao u druga dva sela i nastavio nasumično ubijati. 

Auto mu se zaglavio u blatu na šumskom putu. Iz auta je uzeo pušku, dvije bombe i pištolj i bacio je mobitel.  Nakon toga je bacio i pušku. Došao je do ceste i primijetio taksi koji čeka na naplatu cestarine. Uletio je na zadnje sjedalo, ali nije znao da je u taksiju i trudnica. Taksistu je rekao da će sve biti u redu ako će ga slušati. Naredio mu je da vozi. Bombu je držao u krilu.

Dopustio je da trudnica nakon nekog vremena izađe iz auta, a on je naredio da ga vozač odvede do mjesta gdje mu živi ujak. Sakrio se u kokošinjac. 

No policija ga je pronašla i uhitila.

Priznao zločin, izbjeći će doživotni zatvor?

Priznao je zločin, a beogradski odvjetnik tvrdi kako ne može dobiti najtežu kaznu jer u vrijeme počinjenja zločina nije imao navršenih 21 što je preduvjet da dobije doživotnu kaznu prema srpskom kaznenom zakonu. Policija je uhitila i njegovog oca, bivšeg pripadnika vojske Srbije. Kako je ranije rekao jedan od susjeda, otac mu je bio pukovnik i došao je za Uskrs u Mladenovac kako bi kupio prase. 

Majica i broj 88

Aleksandar Vučić, koji je nakon masakra u školi otkrivao povjerljive podatke iz istrage, kao i one potpuno nebitne za javnost, a kojima je direktno ugrozio obitelj dječaka koji je počinio zločin, imao je bisere i o zločinu u Mladenovcu.

Pa je tako, kad je vidio majicu u kojoj je U.B. uhićen, rekao: 

- U Srbiji se diviš Hitleru, đubre jedno!

U.B. je na majici imao natpis "Generation '88 on tour', a Vučić ga je proglasio nacistom zbog broja 88 koji nacisti često koriste kao HH, Heil Hitler, jer je H osmo slovo abecede.

No kasnije se ispostavilo da je Vučić izrekao još jednu glupost jer se javio čovjek čiji je prijatelj napravio majicu rekavši kako je to najobičnija majica kakvu su maturanti nosili na ekskurzije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa