Obavijesti

News

Komentari 2

Zatvorena A1 između Sv. Roka i Posedarja zbog olujnog vjetra

Zatvorena A1 između Sv. Roka i Posedarja zbog olujnog vjetra
1

Zbog jakog vjetra u prekidu su trajektne linije: Prizna-Žigljen; Šibenik-Kaprije-Žirje i Drvenik-Sučuraj. Samo za osobna vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između Delnica i Kikovice

VIDEO

Zbog olujnog vjetra, autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje zatvorena je za sav promet, a obilazak je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina, izvijestili su u srijedu iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Pokretanje videa...

01:14

Samo za osobna vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između Delnica i Kikovice (obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar).

Na Jadranskoj magistrali između Senja i Svete Marije Magdalene te na mostu dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Dalmaciji i Lici. Zbog niskih jutarnjih temperatura u unutrašnjosti moguća poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Vozače HAK stoga poziva da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Od ponoći 15. lipnja do 15. rujna na snazi su nove i veće cijene cestarine

Povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi te na lokacijama gdje policijski službenici kontroliraju ulaske u gradove.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na čvoru Kikovica u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Za sav promet zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba prema Rijeci na čvoru Oštrovica i prema Fužinama na čvoru Vrata te državna cesta između čvorova Lučice i Kikovica u smjeru Rijeke, zbog provođenja kontrole prometa na čvoru Kikovica.

Zbog jakog vjetra u prekidu su trajektne linije: Prizna-Žigljen; Šibenik-Kaprije-Žirje i Drvenik-Sučuraj. Prema Odluci Nacionalnog stožera o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, trajektnim linijama do daljnjega smiju putovati samo putnici sa odgovarajućim propusnicama.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...