Obavijesti

News

Komentari 70

Zavodnik Boris 'pao' na Nežu, Mojca poludjela od ljubomore

Zavodnik Boris 'pao' na Nežu, Mojca poludjela od ljubomore
4

Zagrebački zavodnik, čimpanza Boris, je prije gotovo četiri mjeseca otputovao u ljubljanski ZOO. Dočekale su ga majka Mojca (41) i kćeri Nika (15) i Neža (17)

VIDEO

Zagrebački zavodnik Boris (28), koji je prije gotovo četiri mjeseca otputovao u ljubljanski ZOO, mogao bi iduće ljeto postati tata.

Borisa su u ljubljanskom zoološkom vrtu dočekale Mojca (41), Nika (15) i Neža (17), spremne za ljubav i prijateljstvo. Izabran je kao najadekvatniji za parenje u sklopu međunarodnog uzgojnog programa ugroženih vrsta.

Kako se i očekivalo, Boris se odlučio za tinejdžerku Nežu kojoj je 17 godina. Naime, Nika je sterilizirana, a Mojca je očito bila prestara za njegov ukus.

Iako je nestašni Boris u Ljubljanu došao nastaviti obiteljsko stablo, nije očekivao da će se morati nositi s Mojcinim ljubomornim ispadima. Mojca se osjeća ugroženom jer je punih osam godina bila vođa čopora, a sada mora naučiti živjeti s mužjakom u najboljim godinama. Nekoliko puta ga je fizički ozlijedila, no Boris napade džentlmenski trpi.

24sata

Početak je bio najteži, a Boris se nekoliko dana držao u kutu i promatrao ženke izdaleka. Pokušao se sprijateljiti s Mojcom, čak su i započeli romansu. Zatim je nekoliko tjedana proveo s Nikom, Nežinom mlađom sestrom, s kojom kao da nije bilo kemije. Sreću je pronašao s Nežom, s kojom je danima ljubovao unatoč majčinim ljubomornim ispadima. Naime, Mojca se toliko naljutila da je hranom i bocama gađala posjetitelje, piše Jutarnji list.

24sata

Boris je rođen u njemačkom zoološkom vrtu, a u Hrvatsku je stigao s osam godina. Bio je dio posjetiteljima omiljene skupine životinja u kojoj su čimpanze Juba te Megi i Sara (Borisove kćeri). U skupini je i mužjak King koji je mlađi od Borisa. Dva mužjaka na jednome mjestu mogla su biti problem jer između njih su već počele nesuglasice.

Boris je kao  tinejdžer bio nestašan i uvijek preispitivao autoritete. Doznajemo da je čak i tijekom medicinskih treninga, na kojima su ih timaritelji uvježbavali za vađenje krvi ili mjerenje temperature, tvrdoglavo odbijao sudjelovati. Nakon nekoliko mjeseci ignoriranja jedan dan se frajerski došetao i pružio ruku kao da je to nešto najnormalnije. Boris se s godinama uozbiljio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.